Σπουδαία εκτός έδρας αναμέτρηση για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τα «λιοντάρια» να δοκιμάζονται στην «Allianz Arena» απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (19:45) για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Ο προπονητής των Πορτογάλων, Ρούι Μπόρζες, πήρε την απόφαση να μην ξεκινήσει βασικούς τους Φώτη Ιωαννίδη και Γιώργο Βαγιαννίδη, με τους δύο Έλληνες διεθνής να βρίσκονται στον πάγκο.

Μέχρι στιγμής, ο 25χρονος φορ μετρά φέτος 4 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχοντας και μία ασίστ, ενώ, ο νεαρός μπακ αριθμεί μία συμμετοχή σε επίπεδο Champions League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προβάδισμα πρόκρισης για Λέφσκι Σόφιας, απέφυγε τη ζημιά η Εγνάτια!

Λύγισε την Καϊράτ με δέκα παίκτες και έκανε βήμα πρόκρισης η Ομόνοια

Σόκαρε τη Χάποελ του σκόρερ Κάνγκουα η Βίκινγκουρ - Περίπατος για Ερυθρό Αστέρα στη Βόρεια Ιρλανδία

Ταπείνωσε με τεσσάρα την Χαρτς η Στουρμ Γκρατς, άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς Κλάκσβικ και Ζάλγκιρις

O Κάνγκουα σκόραρε με τη Χάποελ Μπερ Σεβά!

Έμεινε όρθια στο φινάλε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μικρό προβάδισμα για τη Φενέρμπαχτσε

Περίπατος της Λεχ Πόζναν στη Δανία, πρωταγωνιστής ο Σπόραρ για τη Σλόβαν

Ο Κάνγκουα έστειλε μήνυμα για το ματς της Μπερ Σεβά στα προκριματικά: «Πάμε παιδιά»

Τι θέλει η ΑΕΚ για να μπει στους ισχυρούς των playoffs από τον 2ο προκριματικό που κάνει σέντρα απόψε

Μεντιλίμπαρ: «Πολύ δύσκολη αντίπαλος η Ναϊμέγκεν - Θα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με ολλανδικές ομάδες»