Ο Μιγκέλ Καρντόσο θορυβήθηκε βλέποντας τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να αποχωρεί τραυματίας και τον άξονα της ΑΕΚ να μη λειτουργεί καλά στο φιλικό με την Μπασακσεχίρ την Τετάρτη (0-0).

Πάντως δύο εξελίξεις από το… ιατρικό δελτίο έρχονται να ανακουφίσουν τον Πορτογάλο τεχνικό. Κι αυτό γιατί ο Μάριος Οικονόμου μπήκε από χθες σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μετά τη θλάση στον προσαγωγό και έχοντας αρκετές μέρες μπροστά του για να έρθει σε καλή αγωνιστική κατάσταση θα είναι σε θέση να καλύψει το κενό του Ουκρανού στόπερ στα ματς με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Παράλληλα, μετά το σημερινό ρεπό, αύριο (Σάββατο 3/1) ο Νέναντ Κρίστισιτς θα μπει σε φουλ πρόγραμμα. Ο Σέρβος μέσος ακολούθησε τις τελευταίες μέρες ατομικό χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση στο γόνατο και αναμένεται σήμερα να είναι στη λίστα που θα δηλώσει η ΑΕΚ στην UEFA για τα δύο ευρωπαϊκά ματς.

Μετά την απώλεια του Τσιγκρίνσκι κι από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει αποκτηθεί στόπερ, όλα δείχνουν πως ο Αλμπάνης θα μπει στη λίστα για τα ματς με την Κραϊόβα και μία θέση θα διεκδικήσουν οι Ντέλετιτς και Σαμπανάτζοβιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φυτανίδης στη Δίκη: «Η γκρίνια αδικεί τον Μεντιλίμπαρ»

Η «καυτή» Τούμπα και ο... πάγος του ντέρμπι: Η παρακάμερα από τη «λευκή» ισοπαλία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού!

Μήνυμα συσπείρωσης από Νταβέλη: Παρών στις προπονήσεις πριν τον «τελικό» της ΑΕΛ Novibet με τον Παναιτωλικό

Φρενίτιδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ: Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική!

Συνέχισε το ατομικό ο Γαλανόπουλος στον Άρη

Δεσύλλας: «Τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν…»

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο ακίνδυνο Ολυμπιακό με Μεντιλίμπαρ - Στήθηκε καταπληκτικά από τον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλοιώσει την εικόνα του εδώ και δυο μήνες - Κλονισμένη η πίστη των παικτών»

Τσακίρης: «Η ωριμότητα της ΑΕΚ, τα ''καλά'' του +5 και το πλεονέκτημα που… αγόρασε με το διπλό στο Φάληρο»

TAGS: A.E.K.