Τα οικονομικά προβλήματα «λύγισαν» τη Χαρτς που έχει ήδη κινήσει τη διαδικασία εισόδου σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης.

Ο ταλαιπωρημένος σκοτσέζικος σύλλογος, κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα σε δικαστήριο του Εδιμβούργου και σύντομα, θα επισημοποιηθεί η είσοδος της ομάδας σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης.

Η Χαρτς, ελπίζει πως από τις έξι πλευρές που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου, θα υπάρξει επίσημη πρόταση μέχρι τον Ιούλιο, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα ενημερώθηκε την Παρασκευή και για το μεταγραφικό εμπάργκο που της επέβαλε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, λόγω της αδυναμίας να καταβάλει μέρος του μισθού στους ποδοσφαιριστές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δέχτηκε επίθεση από λυκόσκυλο ο Πέναντ

Συναγερμός στην Εθνική για Μαυροπάνο ενόψει Ολλανδίας και Σερβίας: Κινδυνεύει να μείνει εκτός για εβδομάδες

Τάκλιν με το... κεφάλι ο Αραούχο, βουτάει στα μαρκαρίσματα σαν να μην υπάρχει αύριο!

Αμφίβολος για το ντέρμπι με την Τσέλσι ο Βιρτς: «Δεν φαίνεται σοβαρό, αλλά...»

Στα πρόθυρα της απόλυσης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κάρικ!

Με μηδαμινές απειλές προς τις δυο εστίες, παντελώς φυσικά «κόλλησαν» οι Σάντερλαντ και Λιντς

Κάρικ: «Κατανοώ απόλυτα την κατάσταση - Αναλαμβάνω και αποδέχομαι την ευθύνη»

Μαύρα χάλια η Γιουνάιτεντ, διασύρθηκε από την Μπόρνμουθ στο «Όλντ Τράφορντ» - Η Λίβερπουλ προσγείωσε την Μπράιτον!

Οχτώ χρόνια μετά, η Τότεναμ πέρασε από το «Στάμφορντ Μπριτζ» και σόκαρε την Τσέλσι!

«Καθάρισαν» οι στόπερ για την Άρσεναλ, κερδίζει και άλλο χρόνο στη Φούλαμ ο Αρμπελόα