Στο… περίπου περιείχε καλά νέα η προπόνηση της Δευτέρας στον Παναιτωλικό, καθώς ο Γιώργος Θεοδωρίδης ξεκίνησε θεραπεία.

Η ομάδα του Αγρινίου επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης για την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης άρχισε στο πρόγραμμα της ημέρας με θεραπεία και, μετά από καιρό, φέρεται να ξεπερνάει τον τραυματισμό του, ενώ και ο Μπεχαράνο, λόγω ενοχλήσεων από χτύπημα στην οσφυϊκή ζώνη ακολούθησε θεραπεία.

Τις τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Κουτρομάνος και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο.

Για την Τρίτη, έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση στις 17:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Σαλάχ-Εντίν δεν θέλει Ολυμπιακό, περιμένει άλλες προτάσεις», γράφουν οι Ολλανδοί!

To απόλυτο standing ovation: Ο Κάνγκουα αποχαιρέτησε τους φίλους της Χάποελ και ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό!

Ο Άρης μια ανάσα από τον Σάτκα, παρτενέρ του Φαν Ντρόνγκελεν στη Σαμσουνσπόρ!

ΑΕΚ: Καμία ανησυχία για Ζίνι - Χτύπησε στον έσω πλάγιο ο Πενράις

Σαββόπουλος: «Προχωρημένες συζητήσεις με Ράφα Μιρ - Πλησιάζει ο Σλάτκα για τη θέση του αμυντικού»

Νίκολιτς: «Περιμένω άμεσα τον χαφ και μία μεταγραφή στην Αθήνα - Υπολογίζω τον Ελίασον, κανείς δεν τον έβγαλε εκτός»

«Η ταυτότητα της ΑΕΚ του Νίκολιτς και ο Μάγερ που ήρθε έτοιμος»: Το σχόλιο Τζαλίδη για την πρώτη φιλική ήττα της Ένωσης

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο upgrade του Ολυμπιακού με την επικείμενη απόκτηση του Σαλάχ-Εντίν»

Κετσετζόγλου: «Χαφ με ένταση, πιθανός δανεισμός Σαχαμπό και ερωτηματικό στο αριστερό άκρο της άμυνας»

Τα highlights από την πρώτη φιλική ήττα της ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Μάγερ