Κανονικά μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού πήρε ο Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός εξτρέμ είχε υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση την 1η Νοεμβρίου και μέχρι χθες ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα. Πλέον είναι 100% έτοιμος και σταδιακά θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς. Πάντως δεν πρόκειται να παίξει στα δύο τελευταία ματς του 2013, απέναντι σε Λεβαδειακό και Skoda Ξάνθη, αλλά λογικά θα επανέλθει με το 2014 κι όλοι ελπίζουν να εξελιχθεί σε νέα «μεταγραφή».

Για το ματς της Τετάρτης στη Βοιωτία δεν υπολογίζεται ο Μάρκους Μπεργκ που είναι νοκ άουτ για δέκα μέρες με θλάση. Ο Σουηδός φορ άρχισε θεραπεία και τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Νίκος Καρέλης.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε και ο Αλέξανδρος Ταμπάκης λόγω ίωσης. Ο Γιάννης Αναστασίου, που θα προχωρήσει σε μερικό φρεσκάρισμα της ενδεκάδας, δούλεψε με τους παίκτες του κυρίως στην κυκλοφορία της μπάλας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας