Τους οπαδούς της ΑΕΚ θέλουν να κάνουν χαρούμενους οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», με την κατάκτηση του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Μιχάλης Μπακάκης μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

«Είναι λογικό το μυαλό μας να ήταν στον τελικό. Είναι σίγουρο αυτό. Δουλέψαμε όμως πολύ για το παιχνίδι. Μας είπε και ο προπονητής ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά, όμως στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι να το γυρίσουμε. Είχαμε την κατοχή, ήμασταν πολύ καλύτεροι, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Πέκχαρτ να κάνουμε το 1-2. Συνεχίζουμε… Κοιτάζουμε τα playoffs, αλλά πρώτα απ’ όλα τον τελικό για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας», ανέφερε αρχικά ο διεθνής μπακ του «Δικεφάλου» στην κάμερα της NOVA και στη συνέχεια, υπογράμμισε:

«Είναι διαφορετικό να παίζεις στο ΟΑΚΑ και διαφορετικό στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ο αγωνιστικό χώρος δεν ήταν τόσο καλός, ήταν μικρό το γήπεδο. Δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους. Θέλαμε να προσαρμοστούμε, μας πήρε λίγη ώρα. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε φάσεις, είχαμε και την ευκαιρία του Τόμας, ξαναλέω, αλλά ατυχήσαμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»

TAGS: A.E.K.