Αισιόδοξος πως η ΑΕΚ θα νικήσει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Μιχάλης Μπακάκης μετά το 1-0 επί του Λεβαδειακού.

«Δεν σκεφτόμασταν το ματς με τον ΠΑΟΚ. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε το καλό ματς σερί το 2019. Την Κυριακή έχουμε ένα ντέρμπι και όποιος έχει περισσότερο πάθος και δύναμη κερδίζει. Πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι και πιστεύω πως θα κερδίσουμε», ανέφερε ο διεθνής μπακ στη Nova.

Αναφερόμενος στη νίκη επί του Λεβαδειακού είπε: «Όταν έχεις ευκαιρίες και δεν τελειώνεις το παιχνίδι δεν μπορείς να ηρεμήσεις. Θέλαμε να τελειώσουμε το ματς πιο γρήγορα, και από το πρώτο ημίχρονο, αλλά έτσι όπως πήγε ήταν επικίνδυνο και μπορούσες ανά πάσα στιγμή να δεχτείς το γκολ και να χάσεις βαθμούς. Σίγουρα το γήπεδο δεν βοηθά, γιατί παίζουμε κι εμείς κι ο Παναθηναϊκός ανά τρεις μέρες και ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι καλός».

Για τη συνεργασία με τον Γκάλο στα δεξιά είπε: «Με τον Ροντρίγκο έχουμε παίξει ξανά μαζί. Το σύστημα της αντίπαλης ομάδας με άφηνε να προωθούμαι. Όλοι πρέπει να δίνουμε τα πάντα για την ομάδα και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»

TAGS: A.E.K.