Πολύ κοντά στην ανανέωσή του συμβολαίου του με την Τράμπζονσπορ βρίσκεται ο Τάσος Μπακασέτας, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα «Fanatik», ο σύλλογος της Τραπεζούντας θα προσφέρει στον αρχηγό της Εθνικής νέο τετραετές συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ενώ θα έχει και αυξημένες απολαβές, οι οποίες θα αγγίξουν τις 500 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. Έτσι, θα αμείβεται με 1.75 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ μέχρι τώρα εισέπραττε 1.25 εκατ. ευρώ.

Στον αντίποδα, η ανανέωση του Μανώλη Σιώπη δείχνει να κολλά μέχρι στιγμής, καθώς ο διεθνής αμυντικός μέσος φέρεται να ζητά τα διπλάσια χρήματα από αυτά που αμείβεται έως τώρα (1.4 εκατ. αντί 700 χιλιάδων), με τη διοίκηση της Τράμπζονσπορ να μην είναι διατεθειμένη να προβεί σε μία τόσο μεγάλη αύξηση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πέναλτι που ζήτησε η Σάμσουνσπορ στο φινάλε του ματς με τη Γαλατά

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ήττα στο 92' για τη Σαμσουνσπόρ με έντονα παράπονα για τη διαιτησία κόντρα στη Γαλατασαράι!

Νέες συλλήψεις για τα στημένα στην Τουρκία: Ανάμεσά τους παίκτες της Φενέρ και της Γαλατά!

Πώς δεν αποβλήθηκε κανείς; Δολοφονικά μαρκαρίσματα στο Φενέρμπαχτσε-Γαλατασαράι χωρίς να δει κανείς την κόκκινη κάρτα!

Ο Ντουράν «σόκαρε» τη Γαλατά στο 95’ - «Πληγώθηκε» η Σαμσουνσπόρ λίγο πριν παίξει με την ΑΕΚ!

Πιάστηκαν στα χέρια από την... προθέρμανση στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ και Φενέρ!

Έπεσε… ξύλο μετά το τέλος του ντέρμπι των ομάδων νέων Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ

Γκολάρα ο Λάτσι απέναντι στον Έντερσον, αλλά η Φενέρ ξύπνησε και «έριξε» πεντάρα!

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Όρθια η Σαμσουνσπόρ στην έδρα της Μπεσίκτας

Μήνυση της Warner Bros κατά της Φενέρμπαχτσε για την αναφορά «Χάρι Πότερ» για τον Κερέμ Ακτούρκογλου