Ο Τάσος Μπακασέτας χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη (3-0) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

«Το Κύπελλο έχει γίνει στόχος μας, ήταν από την αρχή της χρονιάς αλλά επειδή μείναμε τόσο πίσω δεν μας έπαιρνε να μείνουμε εκτός. Μετά το δεύτερο γκολ έγινε λίγο πιο εύκολο το παιχνίδι. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, καλή ομάδα, αλλά θεωρώ πως σε όλη τη διάρκεια ήμασταν καλύτεροι και περάσαμε δίκαια», τόνισε.

Για τη χρησιμοποίησή του ως ‘8’ είπε: «Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει στο μυαλό του. Σήμερα διάβασε το παιχνίδι πολύ καλά για μας, γίναμε πιο άμεσοι στο παιχνίδι μας με παίκτες που έχουν παιχνίδι στο χώρο. Ο κατάλληλος για να σας μιλήσει για το σκεπτικό του είναι ο ίδιος. Γενικά στο κέντρο νιώθω άνετα, όπου και αν παίζω. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια στην καριέρα μου σαν 8, ειδικά στην Τουρκία. Αν έχεις παίκτες πιο μπροστά και ανάμεσα από τις γραμμές, είναι πιο εύκολο. Νιώθω άνετα σε όλες τις θέσεις του κέντρου, για μένα δεν αποτελεί πρόβλημα».

Όσο για το αν θυμάται το τελευταίο του χατ-τρικ και αν πήρε την μπάλα... σπίτι του; «Την πήρα την μπάλα (γέλια). Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, αλλά και την οικογένειά μου. Θεωρώ ότι έδωσα μεγάλη χαρά στη γυναίκα μου, αλλά και στον κόσμο της ομάδας μου. Ειδικά η μάνα μου αν δεν δει γκολ… είμαι χάλια. Είχα να κάνω χατ-τρικ από το 2016 με τον Πανιώνιο, δεν το ξεχνάω, δεν έχω κάνει και καμιά δεκαριά (γέλια). Είμαι υπέρ του ομαδικού πνεύματος και σήμερα χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα είχα βάλει τρία γκολ. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά έχουμε σκαμπανεβάσματα και ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε το step up για να συνεχίσουμε μια καλή απόδοση μέσα σε έναν απαιτητικό μήνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τους προημιτελικούς Κυπέλλου

Χιμένεθ: «Συγνώμη από τους φιλάθλους του Άρη, το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα»

Μπενίτεθ: «Στόχος μας να βελτιωθούμε και να μπορούν όλοι να αγωνίζονται σε διαφορετικούς σχηματισμούς»

Το πρώτο χατ-τρικ του Μπακασέτα έφερε την πρόκριση: Τα highlights του Παναθηναϊκός-Άρης

Παντελίδης: «Μοναδικό συναίσθημα το ντεμπούτο με αυτή τη φανέλα - Πήγα να συγκινηθώ από την υποδοχή του κόσμου»

Νικολογιάννης: «Εξαιρετικός ο Μπακασέτας ως ‘8’, θωρηκτό ο Τετέι»

Αθανασίου: «Καλύτερος και πιο συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός, με αρχηγό Μπακασέτα και τανκ Τετέι»

Μπενίτεθ: «Προσπαθούμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία και να γίνουμε πιο φιλόδοξοι»

Χιμένεθ: «Κανένας δεν θα θυμάται τις ευκαιρίες του Άρη - Υπερβολικό το σκορ για την εικόνα του ματς»

Το πανόραμα του Κυπέλλου: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και ΟΦΗ-Λεβαδειακός