Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» τόνισε πως «έκοψαν τον αέρα» του ΠΑΟΚ από την κατάκτηση του Κυπέλλου, ζήτησε συγκέντρωση για τα επόμενα ματς και πιστεύει πως η ΑΕΚ αν έπαιζε έτσι στον τελικό, θα έπαιρνε το τρόπαιο.

Αναλυτικά: «Είναι ένα σπουδαίο διπλό για εμάς. Το παιχνίδι αυτό ίσως να ήταν και το σημαντικότερο για την ΑΕΚ και καταφέραμε να κάνουμε μια καλή αρχή. Ο ΠΑΟΚ είχε "αέρα" από την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά εμείς "καθαρίσαμε" σχετικά εύκολα το σημερινό παιχνίδι και μπορούσαμε να πετύχουμε μεγαλύτερο σκορ. Συνεχίζουμε να κυνηγάμε και τα επόμενα παιχνίδια με την ίδια συγκέντρωση.

Ο Μπακασέτας αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου, λέγοντας πως: «Ο ΠΑΟΚ δεν υπερτερούσε αγωνιστικά, όμως στα σημεία κατάφερε να πάρει τον τίτλο. Αν η ΑΕΚ είχε τη σημερινή εμφάνιση και στον τελικό, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θύρα 1: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η ΑΕΛ ποτέ»

Πανσερραϊκός: Έσπασε το αρνητικό σερί στο Αγρίνιο και «τρέχει» 8/9 αήττητο με ρεκόρ επιβίωσης

Άρης: Έσπασε το «φράγμα» των 2+ γκολ μετά από έναν χρόνο

Ολυμπιακός: Από την πτώση στα ντέρμπι στο 2-0 της Λεωφόρου

ΑΕΚ: «Βασίλισσα» των ντέρμπι με αριθμούς – Το σερί που τη φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο

ΠΑΟΚ: Στα «ασπρόμαυρα» η Θεσσαλονίκη για τα 100 χρόνια

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

TAGS: A.E.K.