Χωρίς αμφιβολία η σεζόν για τον Αστέρα Τρίπολης ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αφού οι Αρκάδες βρίσκονται στους ομίλους του Europa League, που ήταν και ο βασικός τους στόχους.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, από εδώ και στο εξής εκείνος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στην Ευρώπη.

Παράλληλα, έχουν ως στόχο να πραγματοποιήσουν μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα, ώστε να τερματίσουν και φέτος στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός άσος στην εκπομοή του Μιχάλη Τσόχου και του Σωτήρη Κωσταβάρα

Για την ήττα στην πρεμιέρα από τον ΠΑΣ:

«Δεν μας επηρέασε η συμμετοχή στην Ευρώπη. Μόλις δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, δεν είχαμε συγκέντρωση και το ακριβές αντίθετο έγινε χθες τον Λεβαδειακό. Σκοράραμε και αντιδράσαμε πολύ καλά»

Για την παραχώρηση του Ντε Μπλάσις στη Μάιντς:

«Ο Πάμπλο ήταν πρώτα από όλα εξαιρετικός χαρακτήρας και στη συνέχεια ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Δεν πρέπει να μείνουμε εκεί, αφού στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες που μπορούν προσφέρουν και εκείνοι με τη σειρά τους».

Για τον χθεσινό σκόρερ των Αρκάδων, Ρόλε:

«Ήταν σίγουρα ο καλύτερος μας παίκτης στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Έκανε πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζουμε να βρούμε και άλλους αντι-Ντε Μπλάσις».

Για τη θέση του στο χθεσινό ματς

«Έπαιξα δεξί χαφ. Ίσως να μπήκα μερικές φορές πιο μέσα, αφού ο προπονητής μας έχει ζητήσει να ανεβαίνουν περισσότερο τα μπακ. Από τη στιγμή που ανέλαβε ο κ. Βεργέτης, η θέση που με πιστεύει περισσότερο είναι ως χαφ. Δεν είχα παίξει ποτέ στο κέντρο, αφού πάντα ήμουν πίσω από τον επιθετικό. Το εξάμηνο στον Άρη πήρα αρκετές ευκαιρίες και μπόρεσα να βελτιωθώ».

Για το αν φέτος είναι η χρονιά του, αφού ήταν να πάει στον Πανιώνιο και τελικά έμεινε στην Τρίπολη, όπου και ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του:

«Δεν θέλω να πω ότι είναι η χρονιά μου. Πρώτα από όλα θέλω να έχω την υγειά μου και στη συνέχεια να μπορέσω να προσφέρω στην ομάδα μου, η οποία με εμπιστεύτηκε και μου προσέφερε νέο συμβόλαιο».

Για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων:

«Το προηγούμενο παιχνίδι με την Τουρκία στην Κατερίνη, όπου είχαμε μείνει με εννιά παίκτες και στο τέλος πήραμε τη νίκη, ήταν το μεγαλύτερο κέρδος. Στόχος μας είναι οι δύο νίκες για να πάμε στα μπαράζ».

Για την κλήρωση του Αστέρα στο Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει ομάδες όπως η Τότεναμ:

«Πρόκειται για την πιο ιστορική στιγμή του συλλόγου. Από την πρώτη μέρα που συγκεντρωθήκαμε θέσαμε ως στόχο να φτάσουμε στους ομίλους του Europa League, κάτι που πετύχαμε και τώρα θα αντιμετωπίσουμε αρκετές δυνατές ομάδες».

Για τους επόμενους στόχους που έχουν θέσει στον σύλλογο της Τρίπολης:

«Το βασικό μας στόχο τον κάναμε πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα, κοιτάμε ό,τι παραπάνω μπορούμε να πετύχουμε. Επίσης, στόχος είναι να κάνουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολογιάννης: «Πάτησε το κουμπί του πανικού χωρίς λόγο ο Τερίμ»

Λουτσέσκου: «Το 2017 δεν στείλατε εδώ το BBC να δείτε πώς έκλεψε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ» - Τι είπε ο Κυριάκος για ένταση

Λουτσέσκου: «Συζητήσαμε με τους παίκτες για το σοκ της Τετάρτης, επανήλθαμε και δείξαμε ότι δεν τα παρατάμε»

«Βράζουν» με Αγκάγιεφ στον Άρη: «Tι άλλο περιμένετε να δείτε για να ορίσετε Έλληνες; Έλεος»

Μπάμπα: «Πάντα βρισκόμαστε να κυνηγάμε στα ματς με την ΑΕΚ - MVP ο Κωνσταντέλιας»

Τα highlights από τη δραματική ήττα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο

Τσέριν: «Ντροπή αυτό που έγινε σήμερα - Να βγούμε δεύτεροι και να πάρουμε το Κύπελλο για να σώσουμε τη χρονιά»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει πλέον να πάει στον τελικό του Κυπέλλου να παίξει για τη ζωή του»

Τσακίρης: «Από την ΑΕΚ εξαρτάται ο τίτλος, πρέπει να πάει χωρίς αύριο στον Ολυμπιακό - Ο ΠΑΟΚ βασικός ανταγωνιστής της»

Τέσσερις ομάδες με 70+ βαθμούς για πρώτη φορά μετά από 26 χρόνια στην Α' Εθνική