Τα δύο γκολ που πέτυχε χάρισαν τους τρεις πόντους στον Αστέρα και ο Τάσος Μπακασέτας δηλώνει έτοιμος ενόψει ΠΑΟΚ. Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος, μετά από καιρό πήρε λεπτά συμμετοχής, σκόραρε και μιλώντας μετά έκανε λόγο για αναμονή στις τάξεις της ομάδας ενόψει ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν φανταζόμουν τέτοια εξέλιξη του παιχνιδιού. Ήθελα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και πέτυχα αυτά τα δύο γκολ. Φυσικά η νίκη δεν ανήκει μόνο σε μένα, όλη η ομάδα βοήθησε στο να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα μπαίνει πολύ νωχελικά αλλά μην ξεχνάει ο κόσμος, πως αυτή η ομάδα έχει ξεκινήσει από τέλη Ιουνίου και έχει κάνει μα φανταστική πορεία που κανείς δεν την περίμενε. Τώρα περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για να προκριθούμε στον τελικό.

Δεν επηρέασαν την εικόνα της ομάδας οι πολλές αλλαγές. Σε όλα τα παιχνίδια δεν αγωνίζεται η ίδια ενδεκάδα. Είμαστε μια ομάδα και όσοι παίκτες ανήκουν στο ρόστερ του Αστέρα, ανήκουν επειδή τους αξίζει και όχι χαριστικά. Υπάρχει δικαιοσύνη. Στα τελευταία παιχνίδια είχαμε δεχθεί κριτική, δείξαμε όμως πως ο Αστέρας γίνεται μεγάλη ομάδα όσο περνούν τα χρόνια και δεν έχει να φοβάται κανέναν αντίπαλο. Τα δύο γκολ θέλω να τα αφιερώσω σε δύο φίλους που έχασα. Μου δίνουν ώθηση να συνεχίσω πιο δυνατά και να καταφέρω ακόμα περισσότερα με τον Αστέρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γρηγορίου: «Να θυμηθούμε ξανά ποιοι είμαστε κόντρα στον Παναιτωλικό»

Επισκέφτηκαν το «Γ. Καραϊσκάκης» στελέχη του ολλανδικού ποδοσφαίρου – Εντυπωσιάστηκαν από το σχέδιο για το νέο γήπεδο

Με τρεις απουσίες ο Βόλος ELABET κόντρα στην Κηφισιά Tutu Deals

Παναιτωλικός: Με δύο επιστροφές, αλλά και έξι απουσίες η αποστολή για Άρη

ΑΕΚ: Ο Σταύρος Σταματής στο «Meet and Greet the Legends»

Ολυμπιακός: Διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Παραμένει πρώτος στην προσέλευση φιλάθλων

Ρόκα: «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα - Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αλγουαθίλ: «Να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτόν τον όμορφο μήνα - Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα»

Κυριακίδης: «Αντάξιοι της περίστασης η ΑΕΚ κόντρα στη Ρεάλ, τώρα αφοσιωνόμαστε στον Λεβαδειακό»

Βάργκα: «Μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς από τη Ρεάλ - Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή»