Ο Κώστας Μπακογιάννης έδωσε τη δική του απάντηση για το κάψιμο του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Εξαρχείων, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

«Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι. Η αγάπη πάντα νικάει το μίσος. Τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να τα κάψει κανείς. Και είναι για όλη τη πόλη. Για αυτό και το δέντρο θα ξαναστηθεί.», είπε στην ανάρτησή του.

Σύμφωνα με ανάρτηση κατοίκου της περιοχής στο Facebook που έγινε χτες, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, κάποιος άγνωστος επιχείρησε να κάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Εξαρχείων.

Όπως αναφέρει η κάτοικος, καταστηματάρχες έτρεξαν και έσβησαν τη φωτιά στο δέντρο ενώ παράλληλα περιγράφει πως τώρα είναι ελαφρώς καψαλισμένο. Ταυτόχρονα κάνει χαρακτηριστικά λόγο για «Ερασιτέχνη Νέρων» που φούντωσε με έναν αναπτήρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αθηναίων:





Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη αστυνομικός στη Ρόδο με περίπου μισό κιλό κοκαΐνη

Σάλος με σεξιστικό σχόλιο του Μασκ για τον κίνδυνο απέλασης 19χρονης - «Δεν με σόκαρε», απάντησε η νεαρή

Σέρρες: Βρέθηκε σημείωμα του 45χρονου Πυροσβέστη - Το μήνυμα στη γυναίκα του

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκδηλώσεων Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος και στο Πεδίον του Άρεως

Κωνσταντινούπολη: Συγκρούστηκαν δύο δεξαμενόπλοια (video)

Στο ΚΑΤ υπάλληλος καθαριότητας σε απορριματοφόρο, μετά από επίθεση Ρομά

Απειλές Κρεμλίνου για την «επίθεση στην κατοικία του Πούτιν»: «Ο στρατός μας ξέρει πώς και πότε να αντιδράσει»

Έγκλημα στο Κολωνάκι: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου

Αρχίζει νέα έρευνα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines, που εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια

Χαλαρώνουν τα μπλόκα: Μοντέλο Χριστουγέννων για την έξοδο των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς