«Θνητός» στο πρώτο ημίχρονο, σε beast mode στο δεύτερο!

Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη νίκη (123-115) των Μπακς επί των Χοκς τα ξημερώματα στο NBA.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο και συγκεκριμένα στην 4η περίοδο ήταν φοβερός με τους 17 πόντους που σημείωσε.

Ο «Greek Freak» ολοκλήρωσε τον αγώνα 34 πόντους (10/21 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 11/19 βολές), μάζεψε 17 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και είχε 1 μπλοκ, 2 λάθη και 4 φάουλ σε 32:37 συμμετοχής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!

Ντίλον Μπρουκς: «Εθισμένος στα social media ο Λεμπρόν, εγώ δεν μασάω απέναντί του»

Ρίβερς: «Δεν χρειάζονται σαρωτικές αλλαγές» στους Μπακς παρά το αρνητικό σερί