Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις για τον συζυγοκτόνο της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Υπενθυμίζεται ότι το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ είχε διατάξει κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του συνδικαλιστή αστυνομικού για τα όσα είχε πει και τα οποία προκάλεσαν σάλο.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, είχε προβεί σε δηλώσεις για τον δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Η Ελληνική Αστυνομία σε σχετική ανακοίνωση ανέφερε ότι «κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό είχε αποκαλέσει «βλάκα» τον πιλότο για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν καθώς, «αν είχε πάρει αμέσως την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αναφερόμενος στις κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τη δολοφονία της συζύγου του είπε ότι «είναι βλάκας, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή». 

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός είχε προσθέσει: «Εάν ειδοποιούσε εξαρχής την αστυνομία και επικαλούνταν "βρασμό ψυχής" και "πρότερο έντιμο βίο", ο δολοφόνος της Καρολάιν θα πήγαινε πέντε-έξι χρόνια φυλακή».

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

128 συλλήψεις, ανάμεσά τους 73 ανήλικοι, για βανδαλισμούς και λεηλασίες στη Βαρκελώνη – 15 αστυνομικοί τραυματίες

Πέντε Έλληνες πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά AI – Καραμπίνης (Endeavor): «Μας έχουν αφήσει άφωνους»

Πυροβολισμοί κοντά σε πανεπιστημιούπολη στη Φλόριντα – 12 τραυματίες, ανάμεσά τους έξι ανήλικοι

Προαστιακός και ΗΣΑΠ: Αλλάζουν όψη δεκάδες σταθμοί – Πού γίνονται έργα και τι προβλέπεται

Εξάρχεια: Επεισόδια με φωτιές σε κάδους και πέτρες κατά πυροσβεστών – Επέμβαση της αστυνομίας και δύο συλλήψεις

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ νοτιοανατολικά της Ζακύνθου

Εκλογές στη Βραζιλία: Οριακή νίκη για Μπολσονάρου με 50,5% έναντι του Λούλα δίνουν τα προγνωστικά

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Αττική

Γερμανία: Σε ψυχιατρικό ίδρυμα οδηγήθηκε ο ύποπτος για τον εμπρησμό στη «Φωλιά του Αετού», του Χίτλερ

Εξάρχεια: Διακοπή κυκλοφορίας σε Ιπποκράτους και Σόλωνος λόγω ελέγχου για ύποπτη βαλίτσα