Πάνω απ' όλα ειλικρινής ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ο Ιταλός επιθετικός, ο οποίος έχει επιστρέψει στην Τουρκία για να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Αδάνα Ντεμίρσπορ, προχώρησε σε μια προς τιμήν του δήλωση.

Ποια είναι αυτή; Ο «Super Mario» παραδέχτηκε πως αν κάποιος σύλλογος του προσέφερε 10 εκατ. ευρώ, θα πήγαινε σε αυτόν, όποιος κι αν ήταν. Μάλιστα, τόνισε πως θα έπαιζε ακόμη και στην ομάδα του αδερφού του, ο οποίος αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Μπρέσια, αλλά ακόμη και στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπου σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα το σκεφτόταν καν.

«Τι θα γινόταν αν με καλούσε η Παρί; Για κανένα λόγο δεν θα πήγαινα, δεδομένου ότι έπαιζα στη Νις και την Μαρσέιγ. Και αν σου προφέρουν 10 εκατομμύρια; (ρώτησε ο δημοσιογράφος) -Φυσικά! Σε αυτήν την περίπτωση θα δεχόμουν. Για 10 εκατ. θα πήγαινα και στην ομάδα του αδελφού μου» ήταν τα λόγια του Μπαλοτέλι.

Ο 33χρονος επιθετικός έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο στη φετινή σεζόν, καθώς μετρά δύο γκολ σε ένα ματς και μόλις 60 λεπτά συμμετοχής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πέναλτι που ζήτησε η Σάμσουνσπορ στο φινάλε του ματς με τη Γαλατά

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ήττα στο 92' για τη Σαμσουνσπόρ με έντονα παράπονα για τη διαιτησία κόντρα στη Γαλατασαράι!

Νέες συλλήψεις για τα στημένα στην Τουρκία: Ανάμεσά τους παίκτες της Φενέρ και της Γαλατά!

Πώς δεν αποβλήθηκε κανείς; Δολοφονικά μαρκαρίσματα στο Φενέρμπαχτσε-Γαλατασαράι χωρίς να δει κανείς την κόκκινη κάρτα!

Ο Ντουράν «σόκαρε» τη Γαλατά στο 95’ - «Πληγώθηκε» η Σαμσουνσπόρ λίγο πριν παίξει με την ΑΕΚ!

Πιάστηκαν στα χέρια από την... προθέρμανση στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ και Φενέρ!

Έπεσε… ξύλο μετά το τέλος του ντέρμπι των ομάδων νέων Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ

Γκολάρα ο Λάτσι απέναντι στον Έντερσον, αλλά η Φενέρ ξύπνησε και «έριξε» πεντάρα!

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Όρθια η Σαμσουνσπόρ στην έδρα της Μπεσίκτας

Μήνυση της Warner Bros κατά της Φενέρμπαχτσε για την αναφορά «Χάρι Πότερ» για τον Κερέμ Ακτούρκογλου