Την ώρα που ο Γιαταμπαρέ αποχωρούσε για λογαριασμό του Ολυμπιακού, η Μπαστιά έκανε το μεταγραφικό «μπαμ». Οι Γάλλοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μίλος Κράσιτς μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, με την μορφή δανεισμού από την Φενέρμπαχτσε.

Ο Σέρβος διεθνής πήγε στους Τούρκους με τις καλύτερες... περγαμηνές, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής. Γι’ αυτό κι έψαχνε ένα νέο σταθμό στην καριέρα του, ούτως ώστε να ‘χει γεμάτη σεζόν και να μπορέσει να βρίσκεται στην αποστολή της χώρας του για το Μουντιάλ, εφόσον φυσικά οι «πλάβι» προκριθούν στη τελική φάση.

Την περσινή σεζόν είχε μόλις 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της γείτονας χώρας, ενώ το όνομά του «έπαιξε» έντονα για την Λιόν, ενώ πριν λίγο καιρό υπήρξαν φήμες –και μόνο φήμες- για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Αποστόλης Σπυρόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube