O ΠΑΟΚ πανηγύρισε μια ακόμη ευρεία νίκη τη φετινή σεζόν, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» βρέθηκαν και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικούν με τον Παναθηναϊκό και ο Μπάμπα Ράχμαν, που σκόραρε το πρώτο γκολ για τον «δικέφαλο του βορρά», δήλωσε μετά το τέλος του ματς ότι δεν... κατάλαβε ότι η ομάδα του επέστρεψε στην πρώτη θέση!

Αναλυτικά:

«Έχουμε ένα στόχο, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όταν μας δίνεται η δυνατότητα να είμαστε φονικοί, όπως σήμερα, το κάνουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό.

Δεν ήξερα ότι βρεθήκαμε στην κορυφή. Πολύ καλό συναίσθημα να επιστρέφεις εκεί. Ωραίο συναίσθημα και το γκολ, όποτε έχω την ευκαιρία, το κάνω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προ των πυλών του Άρη ο Γρηγορίου!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.