Ο Παναθηναϊκός έβγαλε τα μάτια του, παθαίνοντας απίστευτη καθίζηση στην τελευταία περίοδο του Game 2 απέναντι στην Εφές, και χάνοντας, τελικά, 79-76, με τους Τούρκους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά.

Τα δύο παιχνίδια του ΟΑΚΑ, είχαν αρκετή ένταση, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Από το ξέσπασμα του Εργκίν Αταμάν για τα περί... κατασκοπείας, την «πληρωμένη» απάντηση του Μπάνκι, αλλά και τα όσα διαδραματίστηκαν στο φινάλε του Game 2, ανάμεσα στον Ιταλό τεχνικό και οπαδούς των «πράσινων».


Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Λούκα Μπάνκι κατευθυνόταν προς τη φυσούνα, υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα σε εκείνον και μερικούς οπαδούς του «τριφυλλιού», με τις δύο πλευρές να λογομαχούν σε πολύ έντονο ύφος. Ο ίδιος ο Ιταλός ανέφερε σε δηλώσεις του στο «BasketNews» πως κάποιος οπαδός των γηπεδούχων τον έφτυσε.

«Κάποιος με έφτυσε ενώ έφευγα από το παρκέ, αν και αυτό θα πρέπει να το χρεώσω σε άλλους. Λίγο σάλιο στο κοστούμι μου, αλλά όλα καλά. Είναι ένα από τα πράγματα που συμβαίνουν. Όταν πηγαίνεις στον ζωολογικό κήπο, μπορεί να συμβεί. Τα λάμα φτύνουν, έτσι δεν είναι;», ανέφερε αναλυτικά ο Μπάνκι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μήνυμα με νόημα από τον Γιαμπουσέλε: «Μπορείτε να με μισείτε ή να με αγαπάτε, αλλά ο Θεός παραμένει μεγάλος»

Ο «Βασιλιάς» που αποθεώθηκε και η πράσινη επέλαση: Το εμφατικό διπλό του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι από... άλλο μάτι!

Αλμπέρτ: «Σκληρή ήττα που πονάει από τον Ολυμπιακό - Τον είχαμε εκεί που θέλαμε»

Από μόνιμη πρωτιά, στη 15η θέση: Το νούμερο που αναδεικνύει τη διαφορετική λογική στην επίθεση του Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Η επίθεση που περνάει κάτω από τα ραντάρ

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από την τρελή ανατροπή στην Ισπανία

Φουρνιέ: «Δεν θέλεις να μάθεις τι είπε ο κόουτς στο ημίχρονο – Ορισμένες φορές πρέπει να χάσεις τον εαυτό σου…»

Μπάντιο: «Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι»

Πετρίδης: «Ο Ομπράντοβιτς έχει φτιάξει μία πολεμική μηχανή - Σλούκας και Ναν θα επιστρέψουν στο πρωτάθλημα»

Ζέρβας: «Η κακή εικόνα των 22', η άμυνα των Παπανικολάου – Γουόρντ και όσα πρέπει να κρατήσει ο Ολυμπιακός»