Δεν είναι μονοπρόσωπη η αποψινή απειλή για τον Ίαν Μπάρακλαφ που καλείται να παρουσιάσει ένα ρόστερ αρκετά δυνατό ώστε να ανταγωνιστεί τη Νορβηγία η οποία διαθέτει όχι μόνο έναν «επικίνδυνο» παίκτη αλλά ένα σύνολο ποδοσφαιριστών που μπορούν να απειλήσουν και να δημιουργήσουν φάσεις.

Για τον προπονητή της Βόρειας Ιρλανδίας, λοιπόν, δεν είναι μόνο ο Έρλινγκ Χάαλαντ αυτός που η Βόρεια Ιρλανδία θα χρειαστεί να ελέγχει διαρκώς, αλλά η τριάδα της επίθεσης η οποία δημιουργεί ανησυχία.

«Είναι (σ.σ.ο Χάαλαντ) μεν ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο αλλά δεν είναι η μοναδική απειλή για εμάς. Έχουμε μιλήσει και για τους άλλους παίκτες τους οποίους μπορεί να επιλέξει ο προπονητής της Νορβηγίας για την επίθεση. Δεν μπορείς να ξεκινήσεις μια μάχη μόνο προς έναν ποδοσφαιριστή. Ο Χάαλαντ θα «συμπληρώνεται» και από τους Τζος Κίνγκ ή Αλεξάντερ Σέρλοτ οπότε εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Θα προσπαθήσουν να ανοιχθούν ευρέως στην περιοχή, να μας πιέσουν και να περνούν μπαλιές από εκεί, οπότε εκεί είναι που εμείς έχουμε ταλαντούχους παίκτες», υποστήριξε ο Άγγλος τεχνικός.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube