Τον τίτλο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή για τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανθρακικό πήρε ο Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος σκόραρε στο χθεσινό παιχνίδι και πλέον χρειάζεται ένα γκολ για να σπάσει ένα σπάνιο ρεκόρ.

Ωστόσο, ο Αργεντινός φορ επέστησε την προσοχή όλων στις επόμενες υποχρεώσεις των Αρκάδων, αφού δεν τον ενδιαφέρουν οι προσωπικές διακρίσεις, αλλά η πορεία της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τον αγώνα

Για το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ με 17 γκολ: «Δεν σκέφτομαι έτσι. Δεν σκέφτομαι αν θα είμαι πρώτος σκόρερ. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα και να συνεχίσουμε να σκοράρουμε».

Για το αν ήταν τερματοφύλακας, θα μπορούσε να πιάσει την μπάλα εκεί που την έστειλε: «Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι τερματοφύλακας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι ο Αστέρας θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ κοντά στον στόχο μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε λίγο ακόμα για τον πετύχουμε».

Δείτε το βίντεο

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube