Η ΑΕΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο επικράτησε 3-0, όπως δήλωσε και ο Βασίλης Μπάρκας λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Τη δουλειά έκανα, χαίρομαι που βοήθησα και εγώ την ομάδα να πάρει τη νίκη», είπε αρχικά σε αναφορά που έγινε για την παρουσία του στο ματς.

Για το ματς και τη συνέχεια της ΑΕΚ στην Ένωση: «Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε πολύ καλά, τώρα έχουμε έξι ματς για να πετύχουμε τον στόχο μας. Κατά μεγάλα διαστήματα είχαμε εμείς την κυριαρχία. Εμείς ήμασταν αυτοί που κυριαρχήσαμε μέσα στον αγώνα. Πιστεύω στην ομάδα πάρα πολύ. Ήρθε η στιγμή να γίνει μια αρχή και να χτίσουμε ένα σερί και να μπούμε στα πλέι οφ και να αποδείξουμε πως η θέση που έχουμε τώρα είναι πολύ λάθος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: A.E.K.