Ο αλτρουισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο βοηθά στο να λειτουργήσει καλά το δίδυμο με τον Ντέμιαν Λίλαρντ, όπως σχολίασαν Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο’ Νιλ μετά τη νίκη των Μπακς επί των Σίξερς για την πρεμιέρα τους στο νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

«Η πιο μεγάλη προσαρμογή που θα πρέπει να γίνει είναι από τον Γιάννη γιατί δεν θα χρειαστεί να κουβαλά εκείνος την μπάλα συνέχεια. Τη μεγαλύτερη θυσία θα πρέπει να κάνει ο Μίντλετον, γιατί θα του περισσεύουν λιγότερα σουτ. Όμως δεν έχει τίποτα από αυτά σημασία όταν κερδίζεις. Έχουν τον λιγότερο εγωιστή και τον πιο δουλευταρά σταρ της λίγκας στο πρόσωπο του Γιάννη, έχουν τον Dame που θέλει να νικήσει και θα είναι κλειδί ο ρόλος του προπονητή. Έχει δύο σπουδαίους παίκτες, αλλά πρέπει να τους πει πώς θα πρέπει να παίζουν», τόνισε ο «Τσακ».

«Όταν παίζεις με έναν άλλο σπουδαίο παίκτη, πρέπει να τον αφήνεις να είναι ο εαυτός του. Θα είναι λάθος να προσπαθήσεις να αλλάξεις τον Λίλαρντ. Ο Γιάννης είναι ο τύπος που θα δώσει την μπάλα. Ο Dame πάντα θα πάρει πολλά σουτ. Δεν έχει σημασία ποιος θα παίρνει τα περισσότερα σουτ ή ποιος θα σκοράρει περισσότερο, αρκεί η ομάδα να κερδίζει», ανέφερε με τη σειρά του στο ΤΝΤ ο «Σακ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

NBA: Εκρηκτικοί Γουάιτ και Γουεμπανιάμα, διπλό μήνυμα από Σίξερς και Μπουλς

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!

Ντίλον Μπρουκς: «Εθισμένος στα social media ο Λεμπρόν, εγώ δεν μασάω απέναντί του»