Τη συνεργασία του με τη Βέροια ανανέωσε για έναν χρόνο ο Κώστας Μπάρμπας, όπως επίσημα ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Η πρόθεση της διοίκησης ήταν ξεκάθαρη να κρατήσει στο δυναμικό της τον 30χρονο αμυντικό.

Ο Μπάρμπας μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου δήλωσε χαρούμενος με την εν λόγω εξέλιξη, ενώ τόνισε πως φέτος θα η Βέροια θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βέροιας:

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου για έναν ακόμα χρόνο με τον ποδοσφαιριστή Κ.Μπάρμπα. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που θα μείνει στην ομάδα της Βέροιας για ακόμα έναν χρόνο, κάτι που θέλαμε και οι δύο πλευρές. Επίσης τόνισε ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη και θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τον στόχο της ομάδας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γγώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Στραμμένα τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει χωρίς τον Μεϊτέ, έβγαλε προσωπικότητα ο Ζαφείρης»

Δεσύλλας: «Με Κάτρη δεξιά ο Παναθηναϊκός – Το πιθανότερο δίδυμο στα χαφ κόντρα στον ΟΦΗ»

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κηφισιά-ΠΑΟΚ: Με φόρα οι γηπεδούχοι, χωρίς περιθώρια για απώλειες ο Δικέφαλος

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Σερί, ψυχολογία και τετράδα μέσω νίκης για το «τριφύλλι», το… κάτι παραπάνω οι Κρητικοί

TAGS: Βέροια