Άτυχη και δύσκολη ημέρα για την ΑΕΚ ήταν η σημερινή, σύμφωνα με τον Έλντερ Μπαρμπόσα, που όπως ανέφερε πρέπει να αποδείξουν στο ματς με τον Ατρόμητο ότι είναι ενωμένοι.

Αναλυτικά όσα είπε

«Η αλήθεια είναι ότι όλα πήγαν στραβά, δεχτήκαμε τρία γκολ από δικά μας λάθη, δεν μπορούσαμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Για απόψε το βράδυ σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι. Αλλά ως εκεί. Από αύριο θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς, αυτό με τον Ατρόμητο.

Έχοντας πει από την αρχή της χρονιάς πως το Κύπελλο είναι ένας σημαντικός στόχος, έχοντας αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, έχουμε μία ευκαιρία να αποδείξουμε πως είμαστε ενωμένοι και να ξεπεράσουμε άμεσα αυτό που συνέβη, διότι όπως είπα και πριν, ήταν μία πολύ δύσκολη και άτυχη μέρα για εμάς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: «Δεν έχουμε πρόταση για Ματσάρι, τον εμπιστευόμαστε και προχωράμε»

Απέσπασε φιλική ισοπαλία από την Τρουά και ικανοποίησε πριν την ματς με την Καλαμάτα ο Παναιτωλικός

Τσορμπατζόγλου: «Τα έχει βρει σε όλα με τον Εντιαγέ ο ΠΑΟΚ – Σε πρώτο πλάνο για τη θέση του δεξιού μπακ ο Σάντσεθ»

Παγκάκης: «Έχει 1-2 παίκτες ψηλά στη λίστα για οκτάρι ο Παναθηναϊκός»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση αριστερού μπακ»

Τσανάκας: «Ιστορική η απόφαση για παραμονή Μεντιλίμπαρ, δείχνει έναν πανίσχυρο και ενωμένο Ολυμπιακό»

Άρης: Ανακοίνωσε τον Πετρίς έως το 2030!

«Γιουβέντους, Βιγιαρεάλ, Μαρσέιγ και ομάδες της Premier για Έσε»

Επίσημη η παραμονή Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό: «Άμεση ενίσχυση ανεξαρτήτως μπάτζετ για να κατακτήσουμε τα πάντα»!

Νικολακόπουλος: «Λευκός καπνός από τη συνάντηση με Μαρινάκη, μένει ο Μεντιλίμπαρ»!

TAGS: A.E.K.