Έντονος εκνευρισμός για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΛ υπάρχει στην ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της «Ένωσης» θεωρούν ότι ο Γιώργος Κομίνης αδίκησε την ομάδα τους, βασίζοντας κατά κύριο λόγο τις ενστάσεις τους στην ευκολία με την οποία πιστεύουν ότι έβγαζε κάρτες στους παίκτες της.

Συνέπεια αυτής της ευκολίας θεωρούν ότι ήταν η αποβολή του Γκάλο ενώ, κατά την άποψή τους, ήταν αχρείαστη και η δεύτερη κίτρινη στον Χριστοδουλόπουλο μετά τη λήξη.

Κατόπιν αυτών στην ΑΕΚ θεωρούν ότι δικαιώνεται εκ νέου η άποψή τους για τα θέματα της διαιτησίας και η απόλυτη έλλειψη εμπιστοσύνης «στην ΚΕΔ των Γκρούτσηδων και των Σωμαρακάκηδων», όπως λεγόταν χαρακτηριστικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αισιοδοξία για Ζίφκοβιτς στον ΠΑΟΚ ενόψει Φιλαδέλφειας, έβγαλε μέρος του προγράμματος

Τσακίρης: «Το πιθανότερο σχήμα της ΑΕΚ με Ράγιο - Δεν συζητάει καν για ΠΑΟΚ ο Νίκολιτς»

Νικολακόπουλος: «Ίσως η κατραπακιά από την ΑΕΚ να έχει κάνει ένα καλό στους παίκτες του Ολυμπιακού»

Αθανασίου: «Τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο ο Παναθηναϊκός, μη αξιοποίηση των projects συνιστά πρόβλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Μόνιμα βασικός ο Χατσίδης, ξεκινά και ο Γιακουμάκης»

Σταματέλος: «Για να συνεχίσει να κοιτά ψηλά ο Ολυμπιακός, πρέπει και να αλλάξει»

Δεσύλλας: «Δεν έχει λογική να αλλάξει τώρα την τριάδα στην άμυνα ο Μπενίτεθ - Κανένα θέμα με το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Ο Μανθάνο στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ο Τούρκος Μελέρ στο ντέρμπι «αιωνίων»

«Γεμάτος» και έτοιμος για Βόλο ο Άρης

ΠΑΟΚ: Πονοκέφαλοι και κρίσιμες αποφάσεις για Λουτσέσκου ενόψει ΑΕΚ

TAGS: A.E.K.