«Φρένο» στα όνειρα της Παρί Σεν Ζερμέν -και των οπαδών της- έβαλε ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου!

Με δηλώσεις του στο Associated Press και ενώ οι πληροφορίες από τη Γαλλία κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές των Παριζιάνων με την πλευρά του Βραζιλιάνου και για άμεσο ταξίδι του πατέρα του και ατζέντη του στο Παρίσι(!), ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε πως ο 25χρονος… δεν το κουνάει από τη Βαρκελώνη!

«Δεν είναι προς πώληση», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Έχει συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια και φυσικά, υπολογίζουμε σε αυτόν. Eίναι μέλος της ομάδας»!

Μάλιστα, σχολίασε και την απίστευτη ρήτρα του (πάνω από 200 εκατ. ευρώ), την οποία η Παρί εμφανίζεται έτοιμη να καλύψει, σημειώνοντας: «Τέτοιες ρήτρες είναι αδύνατον να τις καλύψεις, εάν θες, βέβαια, να είσαι εντάξει με το financial fair play. Εκτός αν κάποιος δεν επιθυμεί να συμμορφωθεί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατσάλινη Ράγιο των 10 παικτών σώθηκε στο 94', όμως παραμένει μπλεγμένη και η ΑΕΚ… σημειώνει

Ράγιο Βαγεκάνο-Λεβάντε: Το σοκαριστικό στιγμιότυπο με τον «cyborg» Σότο Γκράδο και το κεφάλι… γεμάτο καλώδια

Ρεάλ Μαδρίτης: Λάτρης του Ολίσε είναι ο Πέρεθ, η Μπάγερν όμως δεν πουλάει

Λαπόρτα για την επανεκλογή του: «Θα είμαστε ασταμάτητοι-Έρχονται συναρπαστικά χρόνια για την Μπαρτσελόνα»

Επανεκλέγεται πανηγυρικά πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα

Συνέχισε να προβληματίζει χάνοντας εκ νέου βαθμούς η Μπέτις πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Ο Ραφίνια έκανε άνω κάτω τη Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα διατήρησε τη διαφορά στην κορυφή!

Αρμπελόα μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης: «Πλέον μπορώ να πεθάνω χαρούμενος»

Παίκτης της Χετάφε αποβλήθηκε επειδή τσίμπησε τα γεννητικά όργανα του Σόρλοτ-Ορκίζεται πως δεν... έκανε τίποτα

Το μυθικό γκολ του Γκιουλέρ πίσω από το κέντρο και ο σαστισμένος Αρμπελόα!