Τον νέο χορηγό που θα βρίσκεται στη φανέλα της ομάδας από τη σεζόν 2017-18 παρουσίασε η Μπαρτσελόνα, με τον πρόεδρο, Ζοσέπ Μπαρτομέου να... δίνει τα χέρια με την ιαπωνική εταιρεία «Rakuten», που θεωρείται η μεγαλύτερη εταιρεία της χώρας σε on-line αγορές.

Η νέα συμφωνία θα αποφέρει στους Καταλανούς 55 εκατ. ευρώ το χρόνο ενώ προβλέπονται και μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος και Champions League και θα έχει διάρκεια 4 ετών με την επιλογή επέκτασης για ακόμα έναν χρόνο.

Ωστόσο, το μεγάλο θέμα που απασχολεί τους φίλους των «μπλαουγκράνα» είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι, καθώς σύμφωνα με τη «Marca» ο Αργεντινός σε πρώτη φάση ήταν αρνητικός.

Παρ' όλα αυτά, ο Ζοσέπ Μπαρτομέου, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο σούπερ-σταρ της ομάδας θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Μέσι θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπάρτσα. Είναι ο παίκτης που μας οδήγησε στις επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια», ήταν τα λόγια του χωρίς όμως να προχωρά σε λεπτομέρειες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube