Αλλάζει έδρα την επόμενη σεζόν η Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο, οι «μπλαουγκράνα» ενημέρωσαν την ισπανική ομοσπονδία ότι την επόμενη σεζόν (2023-24) θα αγωνίζεται στο Ολυμπιακό στάδιο της Καταλονίας, το «Μοντζουίκ» εξαιτίας εργασιών ανακαίνισης που πρόκειται να λάβουν χώρα στην ιστορική της έδρα!

Το συγκεκριμένο γήπεδο το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια και από τη «συμπολίτισσα» Εσπανιόλ, έχει χωρητικότητα 56.000 θέσεις και βρίσκεται στο πρωτόκολλο το οποίο απαιτεί το καταστατικό του συλλόγου ως προσωρινή έδρα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να ενημερωθεί και η UEFA.

Οι εργασίες στο «Καμπ Νου» πρόκειται να ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ η επιστροφή της Μπαρτσελόνα υπολογίζεται τον Νοέμβριο του 2024, όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες εργασίες των οποίων το κόστος θα ανέρχεται στα 1,5 δις εκατ. ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θα άφηνα τον Βινίσιους να φύγει από τη Ρεάλ»

La Liga-32η αγωνιστική: Δύσκολη αποστολή στην Ανδαλουσία για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Πολύτιμη νίκη για τη Ράγιο Βαγεκάνο - Λύγισε τη Σεβίλλη του Βλαχοδήμου και παρέμεινε ζωντανή η Λεβάντε

Τραγική η κατάσταση στο «Βαγέκας»: Χάλασε ο φωτεινός πίνακας και η εναλλακτική λύση μόνο επίπεδου La Liga δεν ήταν!

Το μήνυμα Γιαμάλ μετά τον τραυματισμό: «Δεν είναι το τέλος, είναι απλώς μία παύση - Θα γυρίσω πιο δυνατός»

Τέλος η σεζόν για Γκιουλέρ και Μιλιτάο στη Ρεάλ - Ανησυχία για τη συμμετοχή του Βραζιλιάνου στο Μουντιάλ!

Ανακούφιση για Γιαμάλ: Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό και το Μουντιάλ!

«Και με την πιο προσεκτική θεραπεία, πάλι δεν είναι σίγουρη η παρουσία του Γιαμάλ στο Μουντιάλ…»

Συμφωνία Αθλέτικ Μπιλμπάο με Τέρζιτς για τη διαδοχή του Βαλβέρδε

Μπαρτσελόνα: Αγωνία για Γιαμάλ, φόβοι για σοβαρό μυϊκό τραυματισμό