Δεν λένε να σταματήσουν οι «πονοκέφαλοι» στην Μπαρτσελόνα. Τη στιγμή που οι Καταλανοί προσπαθούν να… συνέλθουν από την ιστορική απώλεια του Λιονέλ Μέσι, κινδυνεύουν να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα νέα τους αποκτήματα.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το «Mundo Deportivo», το οποίο επικαλείται ρεπορτάζ του «Cadena SER», η Μπαρτσελόνα είναι αναγκασμένη να αποδεσμεύσει παίκτες ή να επαναδιαπραγματευτεί και να μειώσει τους μισθούς ορισμένων, αλλιώς σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσει να καταχωρήσει όσους έχει ήδη αποκτήσει. Κι αυτό διότι το μισθολογικό κόστος, το οποίο θα μπορούσε να πληροί έχει φτάσει ήδη στο 100% του.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα κινείται ήδη προς αυτήν την κατεύθυνση με πρώτους υποψήφιους που θα κληθούν να πληρώσουν το «μάρμαρο» να είναι οι Ουμτιτί και Πιάνιτς, ενώ παίζει γερά και το όνομα του Κουτίνιο.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν έχει αποκτήσει ήδη τους Αγουέρο, Ντεπάι, Έμερσον και Γκαρθία. Ενώ, ο Γιουσούφ Ντεμίρ δεν κινδυνεύει, καθώς θα ενταχθεί αρχικά στην Μπαρτσελόνα Β'.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λύτρωσε τη Ρεάλ στο 94' ο… τυχερός Βαλβέρδε και έβαλε τέλος στις γκέλες!

La Liga-27η αγωνιστική: Ζόρικες εκτός έδρας αποστολές για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

Μπέιλ: «Δεν με ενδιέφερε το τσίρκο που συνοδεύει μία ομάδα όπως η Ρεάλ - Ο Ζιντάν δεν έκανε πολλά σε επίπεδο τακτικής»

Λαπόρτα και Φοντ οι υποψήφιοι για την προεδρία της Μπαρτσελόνα

Ο όρος του Αλέγκρι για να πει «ναι» στη Ρεάλ: Απαιτεί την επιστροφή Μόντριτς στη Μαδρίτη!

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά τη «μεγάλη δημοπρασία» για τον Φισνίκ Ασλάνι!

Ρεάλ Μαδρίτης: Σενάρια για Αλέγκρι και αμφιβολίες για Αρμπελόα ενόψει καλοκαιριού

Νίκησε ξανά την Μπιλμπάο και έκλεισε ραντεβού με την Ατλέτικο στον τελικό του Copa Del Rey η Σοσιεδάδ

Έριξε τριάρα στην ουραγό και πήρε «ανάσα» η Ραγιο Βαγεκάνο

Τρέλα και φοβερή ατμόσφαιρα από τους φίλους της Σοσιεδάδ πριν από τον μεγάλο ημιτελικό του Copa Del Rey!