Στην αναζήτηση ενός παίκτης για τη μεσαία γραμμή που θα διαδεχθεί τον Σέρχιο Μπουσκέτς βρίσκεται η Μπαρτσελόνα και ένα από τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι των συσκέψεων της διοίκησης ήταν εκείνο του Νίκο Γκονσάλες.

Ο ταλαντούχος χαφ αποτελεί «προϊόν» της Μασία και επειδή δεν θα είχε ενεργό ρόλο στην προηγούμενη σεζόν στα πλάνα του Τσάβι, προτιμήθηκε να παραχωρηθεί ως δανεικός στη Βαλένθια.

Στις «νυχτερίδες» δεν κατάφερε να αποδείξει το ταλέντο του, επειδή ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς, και τώρα επιστρέφει στους «μπλαουγκράνα», με το μέλλον του να είναι ξανά στον «αέρα».

Μετά τη μεταγραφή του Γκουντογκάν, ο Νίκο Γκονσάλες φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα, ενώ ενδιαφέρον για εκείνον γράφτηκε πως έχουν εκδηλώσει η Μπέτις και η Βαλένθια.

Η Βαλένθια αποτελεί ένα γνώριμο για εκείνον περιβάλλον και ίσως φέτος καταφέρει αυτό που δεν μπόρεσε να πετύχει στην ισπανική ομάδα.

Από την άλλη, η Μπέτις έχει το δέλεαρ της συμμετοχής στην Ευρώπη, αφού θα παίξει στα προκριματικά του Europa League. Εκείνος, όμως, που θα κρίνει το μέλλον του 21χρονου μέσου είναι ο Τσάβι και αυτό εκτιμάται πως θα γίνει σύντομα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το μήνυμα Γιαμάλ μετά τον τραυματισμό: «Δεν είναι το τέλος, είναι απλώς μία παύση - Θα γυρίσω πιο δυνατός»

Τέλος η σεζόν για Γκιουλέρ και Μιλιτάο στη Ρεάλ - Ανησυχία για τη συμμετοχή του Βραζιλιάνου στο Μουντιάλ!

Ανακούφιση για Γιαμάλ: Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό και το Μουντιάλ!

«Και με την πιο προσεκτική θεραπεία, πάλι δεν είναι σίγουρη η παρουσία του Γιαμάλ στο Μουντιάλ…»

Συμφωνία Αθλέτικ Μπιλμπάο με Τέρζιτς για τη διαδοχή του Βαλβέρδε

Μπαρτσελόνα: Αγωνία για Γιαμάλ, φόβοι για σοβαρό μυϊκό τραυματισμό

Συνέχισε απτόητη προς τον τίτλο της La Liga η Μπαρτσελόνα που ανησυχεί για τον Γιαμάλ

Ανησυχία σε Μπαρτσελόνα και Ισπανία για Γιαμάλ: Έβαλε πέναλτι, τραυματίστηκε στην εκτέλεση και πήγε στα αποδυτήρια!

Τέταρτη σερί ήττα στη La Liga για την Ατλέτικο Μαδρίτης, «στραβοπάτησε» στην έδρα της Έλτσε

Μια ανάσα από τη Βιγιαρέαλ ο Ινίγο Πέρεθ