Μεγάλη ατυχία στην Μπαρτσελόνα με τον Νίκολα Μίροτιτς!

Ο έμπειρος φόργουορντ είναι «καθαρός» από τον κορωνοϊό, ωστόσο βάσει του πρωτοκόλλου της Ευρωλίγκας δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την 5η αγωνιστική (23/10, 22:00).

Σύμφωνα με την καταλανική «Sport», το πρωτόκολλο της διοργάνωσης ορίζει πως εάν ένας παίκτης βρεθεί θετικός στον ιό, εκτός από τα δύο σερί αρνητικά τεστ, θα πρέπει να περάσουν 14 ημέρες, μέχρι το τζάμπολ του επόμενου αγώνα.

Ο 29χρονος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό στις 11 Οκτωβρίου, με αυτό να σημαίνει πως οι «μπλαουγκράνα» θα τον στερηθούν απέναντι στη «βασίλισσα» για… 12 ώρες! Κι αυτό γιατί, από την ημέρα που προσβλήθηκε από τον ιό μέχρι το τζάμπολ του ντέρμπι έχουν περάσει 13 ημέρες και 12 ώρες!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η επιστροφή Πίτερς και τα μεγάλα σουτ του ΜακΙντάιρ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μιλάνο

Καθησυχαστικός ο Σατοράνσκι: «Ήταν τρομακτική στιγμή, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα»

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι

Μπόνγκα: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε, να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναγίνει»

Βεζένκοφ: «Ήμασταν πιο σκληροί, κάποιοι παίκτες έκαναν το βήμα παραπάνω, ιδιαίτερο να είμαι πρώτος σκόρερ»

Το... παράπονο Μπαρτζώκα: «Δεν θέλω να κρίνω, αλλά νομίζω η ομάδα αξίζει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»

Μπαρτζώκας για αντικατάσταση Μοντέρο: «Θα κοιτάξουμε την αγορά, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν πλέι μέικερ»