Σαφής είναι πια η θέση της Μπαρτσελόνα στην υπόθεση Νεϊμάρ.

Αφού παραδέχθηκαν και επίσημα ότι ο Βραζιλιάνος ζήτησε να φύγει, οι Καταλανοί ξεκαθάρισε τη στάση της από 'δω και πέρα.

Έκανε λοιπόν σαφές ότι για να αποχωρήσει ο παίκτης θα πρέπει να πληρωθούν... ακατέβατα τα 222 εκατ. ευρώ της ρήτρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Μπάρτσα»: «Ο παίκτης μαζί με τον πατέρα του και εκπρόσωπό του ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα σήμερα το πρωί σε συνάντηση που υπήρξε στα γραφεία του συλλόγου.

Έτσι η ομάδα τους ενημέρωσε ότι η ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή είναι από την 1η Ιουλίου 222 εκάτ. ευρώ, ένα ποσό που θα πρέπει να πληρωθεί ολόκληρο. Ο παίκτης συνεχίζει να είναι στη Μπαρτσελόνα καθώς έχει συμβόλαιο αλλά με προσωρινή άδεια να μη συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας».


Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκλεισαν το 2025 με τεσσάρες, Μπέτις και Έλτσε!

Ραφίνια και Λαμίν Γιαμάλ έκαναν τα… δικά τους και η Μπαρτσελόνα προελαύνει στην κορυφή!

Σούπερ Ατλέτικο με τριάρα στην έδρα της Τζιρόνα και συνέχεια στο κυνήγι της κορυφής!

Πλήγμα με Κρίστενσεν, εκτός για 3-4 μήνες με σοβαρό τραυματισμό

Περήφανος ο Βλαχοδήμος με έξι αποκρούσεις στο «Μπερναμπέου», παρά την ήττα της Σεβίλλης

Εμπαπέ: Ισοφάρισε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και το πανηγύρισε όπως εκείνος

Ξέσπασμα Αλμέιδα για τη διαιτησία του αγώνα με Ρεάλ: «Ήταν απαίσια-Η σιωπή είναι προδοσία κι εγώ δεν είμαι προδότης»

Αποδοκιμάστηκε από το «Μπερναμπέου» ο Βινίσιους-Διέγραψε τη φωτο προφίλ του με τη Ρεάλ στο Instagram

Καθάρισε τη Σεβίλλη με Μπέλιγχαμ-Εμπαπέ και πλησίασε την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ!

Πιτσιρικάς «κατακεραυνώνει» την Μπαρτσελόνα: «Με άφησαν δίχως λόγο, ο Γιαμάλ νομίζει ότι είναι ο Μέσι»!