Το κλίμα στο «στρατόπεδο» της Μπαρτσελόνα αρχίζει και... στρώνει μετά την έλευση του Τσάβι στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου!

Το βράδυ του Σαββάτου (20/11) μάλιστα ο 41χρονος Ισπανός τεχνικός συνδύασε το ντεμπούτο του με τρίποντο στο καταλανικό ντέρμπι, με τους «μπλαουγκράνα» να επικρατούν 1-0 της Εσπανιόλ στο «Καμπ Νου» για τη 14η αγωνιστική της La Liga.

Κάτι το αποτέλεσμα αυτό, κάτι ο... ανανεωμένος «αέρας» που πνέει στην ομάδα, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα σήμερα δοκίμασαν μια πρωτότυπη όσο και διασκεδαστική προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου!

Αρχικά, προσπάθησαν να βάλουν μια μπάλα σε έναν κάδο απορριμμάτων με κεφαλιές, ενώ λίγο αργότερα χωρίστηκαν σε δύο ομάδες παίζοντας κάτι σαν μπιλιάρδο, κλωτσώντας μπαλάκια του τένις!

Δείτε την προπόνηση:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

La Liga-27η αγωνιστική: Ζόρικες εκτός έδρας αποστολές για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

Μπέιλ: «Δεν με ενδιέφερε το τσίρκο που συνοδεύει μία ομάδα όπως η Ρεάλ - Ο Ζιντάν δεν έκανε πολλά σε επίπεδο τακτικής»

Λαπόρτα και Φοντ οι υποψήφιοι για την προεδρία της Μπαρτσελόνα

Ο όρος του Αλέγκρι για να πει «ναι» στη Ρεάλ: Απαιτεί την επιστροφή Μόντριτς στη Μαδρίτη!

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά τη «μεγάλη δημοπρασία» για τον Φισνίκ Ασλάνι!

Ρεάλ Μαδρίτης: Σενάρια για Αλέγκρι και αμφιβολίες για Αρμπελόα ενόψει καλοκαιριού

Νίκησε ξανά την Μπιλμπάο και έκλεισε ραντεβού με την Ατλέτικο στον τελικό του Copa Del Rey η Σοσιεδάδ

Έριξε τριάρα στην ουραγό και πήρε «ανάσα» η Ραγιο Βαγεκάνο

Τρέλα και φοβερή ατμόσφαιρα από τους φίλους της Σοσιεδάδ πριν από τον μεγάλο ημιτελικό του Copa Del Rey!

Δύο αγωνιστικές η ποινή σε Μασταντουόνο: Έβρισε τον διαιτητή στο Ρεάλ-Χετάφε