Μπορεί οι δύο ομάδες του Ισραήλ, Μακάμπι και Χάποελ Τελ Αβίβ, να δίνουν ξανά τα εντός έδρας παιχνίδια τους για την Ευρωλίγκα στην πόλη τους και στα γήπεδά τους, όμως συνεχίζουν να παίζουν παιχνίδια μπροστά σε άδειες εξέδρες.

Η Μακάμπι έπαιξε σε κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι κόντρα στη Dubai BC, ενώ νωρίτερα στη σεζόν η Βαλένθια είχε πάρει την απόφαση να αντιμετωπίσει τη Χάποελ χωρίς την παρουσία φιλάθλων στο γήπεδό της, για λόγους ασφαλείας.

Την ίδια απόφαση πήρε και η Μπαρτσελόνα, η οποία θα αντιμετωπίσει σε σε κεκλεισμένων των θυρών «Palau Blaugrana» την ομάδα του Κάτας στις 6/1 και για την 20ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι ως «υψηλού κινδύνου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοίνωσε sold-out για την αναμέτρησή της με τον Παναθηναϊκό η Ζάλγκιρις

Αταμάν: «Η Χάποελ είναι η καλύτερη ομάδα στη Euroleague, θα είναι ''κλειδί'' τα μεγάλα σουτ»

Το καλωσόρισμα στον Μόρις και η παρακάμερα του Ολυμπιακού από την αναμέτρηση με τη Βαλένθια

Με Σλούκα και Χολμς κόντρα στη Χάποελ ο Παναθηναϊκός AKTOR

Φαρίντ: «Ξαναβρήκαμε ρυθμό μετά τη... “γροθιά” στα δόντια από τη Φενέρ - Είμαι συνηθισμένος στα πολλά παιχνίδια»

Χέρμπερτ για την Μπάγερν Μονάχου: «Είναι άλλα τέσσερα ματς σε επτά ημέρες, αλλά πρέπει ν' αρχίσουμε να κερδίζουμε»

«Αν τιμωρείς κάποιον με τεχνική ποινή...»: Σπόντες για τη διαιτησία από τον Ομπράντοβιτς

Με πέντε απουσίες απόψε η Εφές κόντρα στη Ζαλγκίρις στο Κάουνας

Ο λόγος που την… έπεσε ο Μπόλντγουιν στον Γκραντ στο τέλος του Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός

Πετρίδης: «Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό του Σλούκα - Άγγιξε το τέλειο ο Χουάντσο στο τέλος»