Άνετη νίκη για την Μπαρτσελόνα επί της Μπιλμπάο!

Έχοντας τον έλεγχο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης για την 26η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, οι «μπλαουγκράνα» έδειξαν τα δόντια τους από την πρώτη περίοδο (21-7) και τελικά επικράτησαν εύκολα με 90-61, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα μετά τις διαδοχικές ήττες της εβδομάδας κόντρα σε Παναθηναϊκό και Μονακό.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα, η οποία βελτίωσε το ρεκόρ της σε 18-8 και παραμένει εκτός πρώτης τριάδας στη βαθμολογία της ACB, στρέφει την προσοχή της στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Μπάγερν (17/4, 21;30) για την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Από την άλλη, η Μπιλμπάο, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους τελικούς του FIBA Europe Cup (22 και 29 Απριλίου), έπεσε στο 15-12 και παραμένει εκτός οκτάδας.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Φαλ με 17 πόντους, ενώ 16 μαζί με 8 ριμπάουντ είχε ο Πάρα. Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Κράμπλ, με 16 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-7, 41-23, 65-43, 90-61

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube