Ο Ζοάν Λαπόρτα μετά την πανηγυρική του εκλογή στην προεδρία της Μπαρτσελόνα βάζει μπροστά τον σχεδιασμό για το μέλλον.

Στην κορυφή της ατζέντας βρίσκεται η επέκταση συμβολαίου του Χάνσι Φλικ, ο οποίος δεσμεύεται ως το 2027 και πρόθεση της διοίκησης είναι αν υπογράψει για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.

Ο ατζέντης του, Πίνι Ζάχαβι, είναι καλός φίλος του Λαπόρτα και μάλιστα ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για τις εκλογές του κλαμπ, ωστόσο δεν έγινε καμία κουβέντα για τον Γερμανό προπονητή.

Από εκεί και πέρα, επί τάπητος θα τεθούν τα ζητήματα συμβολαίων που λήγουν, με πρώτο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός φορ είναι πλέον 38 ετών, αλλά δεν αποκλείεται να παραμείνει έχοντας πλέον συμπληρωματικό ρόλο, αφού και ο ίδιος είναι ευχαριστημένος στην «Μπάρτσα», παρότι έχει προτάσεις από το MLS.

Καλό είναι το κλίμα και για τους Ζοάο Κανσέλο και Μάρκους Ράσφορντ που είναι δανεικοί, αν και για τον Άγγλο φορ δύσκολα θα δοθούν τα 30 εκατ. ευρώ που είναι η οψιόν αγοράς του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όσον αφορά στις μεταγραφές, στόχος είναι να αποκτηθούν σίγουρα ένας φορ, ένας ακραίος επιθετικός και ένας στόπερ κλάσης. Δεν αναμένεται να γίνουν… υπερβολές στα έξοδα, καθώς παρότι η οικονομική κατάσταση του κλαμπ έχει βελτιωθεί αισθητά την τελευταία διετία, ακόμη δεν έχει εξυγιανθεί πλήρως.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ραφίνια όπως... Μέσι: Μόνο οι δυο τους 6 γκολ στις 4 πρώτες αγωνιστικές της La Liga στον 21ο αιώνα!

Η διαμαρτυρία των οπαδών της Βαλένθια έγινε... κίνησης απόλυτης παράδοσης στις εξέδρες

Εντυπωσιακή Μπαρτσελόνα, έκανε το 4Χ4 με πεντάρα μέσα στο «Μεστάγια»!

«Έβραζε» το Μεστάγια: Οργή για Κορμπεράν και διοίκηση στη Βαλένθια!

Νίκη-δήλωση με μεγάλη ανατροπή για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην έδρα της Βιγιαρεάλ!

Πάρτι της Μπιλμπάο στο δεύτερο ημίχρονο, υποχρέωσε την Ατλέτικο σε ήττα με τριάρα

Στον πάγκο ο Άλβαρες για την αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Μουρίνιο: «Συγχαρητήρια στην Μπέτις, έπαιξε για την ισοπαλία και… κέρδισε το λαχείο»

Με το περιβραχιόνιο στο αριστερό μπράτσο: Στους αρχηγούς της Μπαρτσελόνα φέτος ο Λαμίν Γιαμάλ

Mουρίνιο: «Δεν ξέρω πώς χάσαμε, κάναμε μεγάλο παιχνίδι - Οι παίκτες μας ήταν αφελείς και αυτοί της Μπέτις έξυπνοι»