Είδε μαζί με τον Λαπόρτα το Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός ο Παρθενόπουλος.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (3/11) από τη διοίκηση των Καταλανών στο Palau Blaugrana στο πλαίσιο της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Ο κ. Παρθενόπουλος παρακολούθησε το ματς για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας μαζί με τον Ζοάν Λαπόρτα, τον οποίο κάλεσε -όπως και την υπόλοιπη διοίκηση του συλλόγου- στο ματς του β’ γύρου στο ΟΑΚΑ, με σκοπό να ανταποδώσει τη φιλοξενία.



Ο πρόεδρος των «πρασίνων» φωτογραφήθηκε με θρύλους των «μπλαουγκράνα», Όντι Νόρις και Ιγκνάθιο Σολοθάμπαλ, αλλά και με τον επίτιμο πρόεδρο, Μανόλο Φλόρες, αλλά και με τον πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ, Ζοσέπ Κούμπελς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιασικεβίτσιους: «Δεν έχουμε καταλάβει τη φιλοσοφίας μας στην άμυνα και φερόμαστε σαν ερασιτεχνική ομάδα»

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Game 4 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια!

Τέιλορ: «Ήμασταν προετοιμασμένοι, μας άφησαν να παίξουμε οι διαιτητές, παίζουμε καλό κι όχι τοξικό μπάσκετ»

Χειραψία Μαρτίνεθ και Σερέλη μετά το τέλος του ματς στο T-Center

Ρογκαβόπουλος: «Όταν φτάνει εκεί το παιχνίδι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα - Ήθελα πολύ να μπει το τελευταίο σουτ»

Μοντέρο: «Να κρατήσουμε την ίδια ενέργεια, αυτό είναι το παιχνίδι μας»

Σερέλης: «Ήμασταν λίγο παθητικοί, πήραμε το μάθημά μας και θα εμφανιστούμε πιο έτοιμοι»

Σορτς: «Δεν μπήκαμε καλά και δεν είχαμε ενέργεια»

«Η πίεση πλέον περνά στον Παναθηναϊκό»: Το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη μετά τη νίκη της Βαλένθια στο Game 3

Άλμπερτ: «Τερματίσαμε στη δεύτερη θέση για κάποιο λόγο και το δείξαμε σήμερα»