Φιλοξενούμενη του Ολυμπιακού ήταν η Μπαρτσελόνα, πριν αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη και την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε (10/3, 19:45), για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι Καταλανοί γνώρισαν την ήττα (77-70) από τους «ερυθρόλευκους» την Τρίτη (7/3) και την Πέμπτη (9/3) χρησιμοποίησαν τους χώρους του ΣΕΦ, για την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στο σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη.

Οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκαναν τα βάρη τους στο γυμναστήριο του κλειστού στο Φάληρο και αργότερα χρησιμοποίησαν ένα από τα βοηθητικά γήπεδα, για το πρόγραμμα της προπόνησής τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

MVP της 28ης αγωνιστικής ο Μόουζες Ράιτ - Πρώτο βραβείο στην καριέρα του!

«Για να σηκώσουμε με τρέλα άλλο ένα»: Ο Όσμαν τραγούδησε το αγαπημένο του σύνθημα και το… δίδαξε στον Σορτς!

Καταγγελία της Φενέρμπαχτσε για τη σύρραξη στο Telekom Center Athens

Σάρας: «Game changer ο Χέιζ-Ντέιβις, από τους κορυφαίους παίκτες στη Euroleague - Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό»

Η επιστροφή Ναν, η αγωνία και ο «δήμιος» Μπόλντγουιν: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου λόγω αδιαθεσίας ο Αταμάν - Σερέλης: «Δεν ξέρω αν θα παίξει ο Χέιζ-Ντέιβις στο Κύπελλο»

Όσμαν: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγαλύτερος απ' ότι νομίζει ο Μπόλντγουιν - Θα το θυμόμαστε κι εμείς και ο κόσμος μας»

Χουάντσο: «Να μάθουμε από τα λάθη μας, καλύτερος παίκτης μας ο Ναν»

Σερέλης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μας βάρυνε η ανάγκη για αποτέλεσμα - Σκληρή ήττα, αλλά πρέπει να σηκώσουμε γρήγορα κεφάλι»

Πετρίδης: «Έχασε σημαντικό έδαφος ακόμα και για την κούρσα της 6άδας ο Παναθηναϊκός»