Το Καμπ Νου βρίσκεται στο τελικό στάδιο των εργασιών του για να φιλοξενήσει ξανά τους αγώνες της Μπαρτσελόνα.

Το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου έχει ανακατασκευαστεί και αυτό αποτέλεσε μια πρώτη ευκαιρία για τον κόσμο να το επισκεφτεί και να δει από κοντά την ομάδα του αλλά και την πρόοδο των εργασιών.

Οι μπλαουγκράνα είχαν απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο τους για την πρώτη ανοιχτή προπόνηση σήμερα, με σχεδόν 22 χιλιάδες οπαδούς να δίνουν το παρών.

Ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος για το νέο γήπεδο και φυσικά για τον Χάνσι Φλικ και τους ποδοσφαιριστές του, με τους Καταλανούς να κινούνται σε ρυθμούς επιστροφής στο σπίτι τους.

Δείτε παρακάτω τα πλάνα από την προπόνηση:













ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

La Liga-27η αγωνιστική: Ζόρικες εκτός έδρας αποστολές για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

Μπέιλ: «Δεν με ενδιέφερε το τσίρκο που συνοδεύει μία ομάδα όπως η Ρεάλ - Ο Ζιντάν δεν έκανε πολλά σε επίπεδο τακτικής»

Λαπόρτα και Φοντ οι υποψήφιοι για την προεδρία της Μπαρτσελόνα

Ο όρος του Αλέγκρι για να πει «ναι» στη Ρεάλ: Απαιτεί την επιστροφή Μόντριτς στη Μαδρίτη!

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά τη «μεγάλη δημοπρασία» για τον Φισνίκ Ασλάνι!

Ρεάλ Μαδρίτης: Σενάρια για Αλέγκρι και αμφιβολίες για Αρμπελόα ενόψει καλοκαιριού

Νίκησε ξανά την Μπιλμπάο και έκλεισε ραντεβού με την Ατλέτικο στον τελικό του Copa Del Rey η Σοσιεδάδ

Έριξε τριάρα στην ουραγό και πήρε «ανάσα» η Ραγιο Βαγεκάνο

Τρέλα και φοβερή ατμόσφαιρα από τους φίλους της Σοσιεδάδ πριν από τον μεγάλο ημιτελικό του Copa Del Rey!

Δύο αγωνιστικές η ποινή σε Μασταντουόνο: Έβρισε τον διαιτητή στο Ρεάλ-Χετάφε