Μπορεί ο Λουτσιάνο Βιέτο να μην απέδωσε τα αναμενόμενα με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης (3 γκολ και 5 ασίστ σε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις), αυτό ωστόσο δεν φαίνεται να λειτουργεί αποτρεπτικά για αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ.

Όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, δεκαπέντε ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για να κάνουν δικό τους 22χρονο Αργεντινό επιθετικό, μεταξύ των οποίων η Μπαρτσελόνα, η Σεβίλλη και οι «μεγάλες» του Μιλάνο και της Ρώμης.

«Υπάρχουν περίπου δεκαπέντε ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτόν. Μπαρτσελόνα, Βαλένθια, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα, Λάτσιο... Μίλησα με τη Λάτσιο, είναι ένα εξαιρετικό κλαμπ, ο ανταγωνισμός όμως είναι πολύ μεγάλος», είπε ο Χόρχε Σιτερσζπίλερ.

Η Βιγιαρεάλ, η οποία τον είχε πουλήσει πέρυσι το καλοκαίρι έναντι 20 εκατ. θέλει -βάσει του μάνατζερ- να τον πάρει πίσω στο «Μαδριγάλ», ενώ η Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωσή του για να αποτελέσει την τέταρτη επιλογή, πίσω από τους Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube