Ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sport» αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα έδωσε τα χέρια με τον Φεράν Τόρες, ικανοποιώντας την εισήγηση του Τσάβι Ερνάντες για την απόκτηση του.

Οι «μπλαουγκράνα» πόνταραν στο ότι ο Ισπανός επιθετικός έχει χάσει την θέση του στο βασικό ροτέισον της Μάντσεστερ Σίτι και τον έπεισαν να επαναπατριστεί για λογαριασμό τους, τον Ιανουάριο.

Βέβαια, για να προχωρήσει η μεταγραφή του θα πρέπει να πειστεί και η αγγλική ομάδα, που αξιώνει 65 εκατομμύρια ευρώ, ως οψιόν αγοράς του Τόρες από την Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι.

Με την Μπαρτσελόνα να είναι διατεθειμένη να δώσει 50 από την πλευρά της, για να κάνει δικό της τον 21χρονο πρώην άσο της Βαλένθια και να ενισχύσει την επίθεσή της.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

La Liga-27η αγωνιστική: Ζόρικες εκτός έδρας αποστολές για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

Μπέιλ: «Δεν με ενδιέφερε το τσίρκο που συνοδεύει μία ομάδα όπως η Ρεάλ - Ο Ζιντάν δεν έκανε πολλά σε επίπεδο τακτικής»

Λαπόρτα και Φοντ οι υποψήφιοι για την προεδρία της Μπαρτσελόνα

Ο όρος του Αλέγκρι για να πει «ναι» στη Ρεάλ: Απαιτεί την επιστροφή Μόντριτς στη Μαδρίτη!

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά τη «μεγάλη δημοπρασία» για τον Φισνίκ Ασλάνι!

Ρεάλ Μαδρίτης: Σενάρια για Αλέγκρι και αμφιβολίες για Αρμπελόα ενόψει καλοκαιριού

Νίκησε ξανά την Μπιλμπάο και έκλεισε ραντεβού με την Ατλέτικο στον τελικό του Copa Del Rey η Σοσιεδάδ

Έριξε τριάρα στην ουραγό και πήρε «ανάσα» η Ραγιο Βαγεκάνο

Τρέλα και φοβερή ατμόσφαιρα από τους φίλους της Σοσιεδάδ πριν από τον μεγάλο ημιτελικό του Copa Del Rey!

Δύο αγωνιστικές η ποινή σε Μασταντουόνο: Έβρισε τον διαιτητή στο Ρεάλ-Χετάφε