Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή (13/3) βραδιά για την Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να σπάνε ένα ιδιαίτερο ρεκόρ κατά τη διάρκεια της επιβλητικής τους νίκης με 4-0 κόντρα στην Οσασούνα, στο «Καμπ Νου».

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός Ρίκι Πουτζ σκόραρε το τέταρτο γκολ των Καταλανών στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης και έγινε ο 22ος διαφορετικός ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, που χρίζεται σκόρερ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν στη LaLiga!

Το γεγονός αυτό αποτελεί ρεκόρ για την κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας στον 21ο αιώνα, με την Μπαρτσελόνα να... ξεπερνά τη μεγάλη της αντίπαλο, Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είχε 21 διαφορετικούς σκόρερ στο πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η UEFA επιβεβαίωσε τις κινήσεις της Ρεάλ για την υπόθεση «Νεγκρέιρα», με τις δωροδοκίες της Μπαρτσελόνα

Ο Εμπαπέ παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι του Μουντιάλ και ο Κουρτουά τον... ψηφίζει για τη Χρυσή Μπάλα

Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση Νεγκρέιρα - Η Ρεάλ έστειλε 50.000 σελίδες στην UEFA!

Ρεάλ Μαδρίτης: Πιθανό το ενδεχόμενο ο Έντρικ να αποχωρήσει δανεικός τον Ιανουάριο

Η αλήθεια γύρω από τον Λαουτάρο και τις «ματιές» της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι

Η Ισπανία πετάει στο γήπεδο, αλλά… μένει πίσω στο ταμείο

Πουλάει Ντε Γιονγκ η Μπαρτσελόνα - Πόσο κοστολογείται ο Ολλανδός

Απίθανος Καθόρλα: Υποδέχτηκε σαν οπαδός το πούλμαν της Οβιέδο και στο τέλος πανηγύρισε μέσα στο γήπεδο!

Μπαένα για Μουρίνιο: «Διαμαρτύρεται μόνο επειδή έχασε, η κίνησή του έδειξε την αδυναμία του να δεχθεί την ήττα»

Έντρικ: «Δεν είναι δύσκολο να είσαι ποδοσφαιριστής, δύσκολο είναι να ξυπνάς 5 το πρωί για να πας δουλειά»