Το βράδυ της Παρασκευής (03/11, 21:30), ο ανεβασμένος Παναθηναϊκός μετά και το μεγάλο διπλό επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης δεν θα είναι άλλα από τα αδέλφια Ερνανγκόμεθ, με τους Γουίλι και Χουάντσο να παίρνουν το καλοκαίρι την απόφαση να αφήσουν τις ΗΠΑ και τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, ώστε να έρθουν στην Ευρώπη και να αγωνιστούν στους «μπλαουγκράνα» και τους «πράσινους» αντίστοιχα.

Μάλιστα, οι άνθρωποι των Καταλανών δημοσίευσαν μια όμορφη φωτογραφία στα social media για την επικείμενη μονομαχία των δύο Ισπανών άσων!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπερτομέου κατά NBA Europe: «Δεν είναι λογικό οι ομάδες να πληρώνουν για κάτι που έχουν χτίσει»

«Αυτοί είναι οι φίλαθλοί μας, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός»: Το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ στον κόσμο

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί μετά από ακόμη ένα διπλό: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από τη Βαρκελώνη

EuroLeague: Ο ΠΑΟΚ μαζί με Βαλένθια, Ντουμπάι BC και Παρί, οι πρώτες τέσσερις ομάδες που θα αποκτήσουν franchise

Ιτούδης: «Σεβασμός στον ένα και μοναδικό, Παύλο Γιαννακόπουλο!»

Σάριτς: «Ο Βαλαντσιούνας είναι ίσως ο καλύτερος ψηλός της λίγκας»

MVP ο Βεζένκοφ στην 6η αγωνιστική της Euroleague

Ο Χουάντσο έμεινε στο Telekom Center μετά το ματς για να κοουτσάρει μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού!

Φρανσίσκο: «Είμαστε έξαλλοι, το κάναμε εύκολο για τη Χάποελ - Θα μάθουμε αυτό που πρέπει από την ήττα»

Μπάντιο: «Αν η ήττα είναι καμπανάκι, χαίρομαι που συνέβη τώρα - Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε 90 πόντους στην έδρα μας»