Στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 αφιέρωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άλμπα στο Βερολίνο (60-93).

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο να μας στηρίξει. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Όπου παίζουμε έχουμε στήριξη. Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τον Ολυμπιακό, είναι η επέτειος της Θύρας 7 που χάσαμε 21 φίλους της ομάδας. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στη μνήμη τους», ανέφερε. Μάλιστα, οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Mercedes Benz Arena σήκωσαν κι ένα πανό για τα θύματα της τραγωδίας που έγινε το 1981.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι; «Ελέγξαμε το παιχνίδι για τρεις περιόδους μέσα από την άμυνά μας. Είναι σημαντικό να τελειώνουμε με τον τρόπο που τελειώσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας ήταν πολύ σοβαροί. Δεν υποτιμούμε τα παιχνίδια εδώ γιατί είχαμε αρκετές δυσκολίες παλιότερα», τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευρωλίγκα: Ορίστηκαν οι έδρες για τα παιχνίδια των ισραηλινών ομάδων με τις Φενέρ και Εφές

Η Euroleague εντυπωσιάστηκε από το ξέσπασμα στο Τ-Center τη στιγμή της πρόκρισης του Παναθηναϊκού!

MVP της 29ης αγωνιστικής ο Φρανσίσκο μετά το θρίλερ με Ολυμπιακό

Πετρίδης: «Σταθερά ασταθής ο Παναθηναϊκός-Φάουλ στον Χέιζ-Ντέιβις στο τέλος»

Χεζόνια για τις αποδοκιμασίες σε Σκαριόλο: «Δεν θέλουμε τέτοιες μ@@@@ιες!»

Σπανούλης: «Έχουμε μείνει με 11 παίκτες, χτύπησε και ο Μίροτιτς»

Δεν έφτασαν τα... όργια του Χέιζ-Ντέιβις: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού στο θρίλερ με την Παρί

Φαρίντ: «Εμείς πρέπει να φτιάξουμε την κατάσταση που δημιουργήσαμε, τα πάντα για νίκη με Ολυμπιακό»

Ταμπελίνι: «Κλασικά πράγματα, μετά τα παράπονα του Αταμάν τα σφυρίγματα ήταν υπέρ της μίας πλευράς»

Σερέλης: «Πιστεύουμε πως ίσως υπήρχε φάουλ στον Χέιζ-Ντέιβις, αλλά έπαιξαν καλύτερα από εμάς»