Πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, αλλά έφυγε ηττημένος από το Κάουνας ο Ολυμπιακός, ο οποίος λύγισε στη δεύτερη παράταση με σκορ 99-94 από τη Ζάλγκιρις για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε πως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα ήταν απογοητευτικός, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω αλλά δεν το πήρε, αφού σε κρίσιμα σημεία δεν κατάφερε να σκοράρει.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο τρόπος που χάσαμε είναι πολύ λυπηρός και απογοητευτικός. Είχαμε τις τελευταίες επιθέσεις στην κανονική διάρκεια και την παράταση αλλά δεν σκοράραμε. Αξίζαμε κάτι παραπάνω αλλά δεν το πήραμε. Μερικές φορές έχει να κάνει με μία απόφαση, μία φάση. Έχασε ένα λέι απ ο Γουόκαπ στη μία πλευρά, έβαλε τρίποντο ο Γκος στην άλλη. Μία φάση μπορεί να είναι καθοριστική».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Συμφώνησε με Σάσα Ομπράντοβιτς και ζητά διετές συμβόλαιο από Ευρωλίγκα

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!

«Αυτοί που επιμένουν, γράφουν ιστορία»: Το βίντεο του Ολυμπιακού για το λάβαρο της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ

Επίσημο: Δεν παίζει Ευρωλίγκα η Μπουργκ - Ανοίγει μια θέση για τη σεζόν 2026/27!