Τη δεύτερη ήττα του στη φετινή Ευρωλίγκα και πρώτη στο ΣΕΦ υπέστη το βράδυ της Τρίτης (14/10) ο Ολυμπιακός, χάνοντας με το οριακό 82-78 από την Αναντολού Εφές για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, αναφέρθηκε στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του, ενώ, στάθηκε και στην κόπωση που είχαν βασικοί παίκτες μετά και το ντέρμπι «αιωνίων» και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την Κυριακή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Απόψε χάσαμε πολλές φορές την μπάλα. Κάποιοι από τους βασικούς μας παίκτες, όπως ο Βεζένκοφ και ο Ντόρσεϊ, που έπαιξαν πολύ στο προηγούμενο παιχνίδι, έδειχναν πολύ κουρασμένοι και όσες αποφάσεις πήραν δεν ήταν αρκετά αποτελεσματικές. Στο τέλος το ματς κρίθηκε στη μία κατοχή. Το σουτ του Ντόρσεϊ ήταν πολύ σημαντικό. Το έχασε και εν τέλει ηττηθήκαμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube