Στους πολλούς τραυματισμούς που έχουν ως αποτέλεσμα την απουσία σημαντικών παικτών, οφείλεται η κακή αγωνιστική εικόνα της Χίμκι το τελευταίο διάστημα στη Euroleague αλλά και η ήττα από την ΤΣΣΚΑ σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Είναι δύσκολη περίοδος για εμάς, επειδή έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Χρειαζόμαστε να είμαστε υγιείς. Ας ελπίσουμε πως θα τελειώσουμε υγιείς την κανονική διάρκεια της Euroleague στην Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα.
Ο Τοντόροβιτς έχει θέμα με την μέση του, ο Άντερσον υπέστη διάστρεμμα στο προηγούμενο ματς, ο Ζούμπκοφ έχει ακόμα πόνους στη μέση, μετά από αγώνα που είχε με την εθνική Ρωσίας, πριν από τρεις μήνες».

Για την απόδοση του Βίαλτσεφ: «Μερικές φορές πρέπει να έχει συγκέντρωση και να ελέγχει τα συναισθήματά του. Είναι καλή ευκαιρία να παίζεις κόντρα σε δυνατές ομάδες, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube