Όλα ήταν εναντίον του Ολυμπιακού στο τέλος και γι’ αυτό ηττήθηκε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος εξέφρασε την πίστη ότι οι «ερυθρόλευκοι» προλαβαίνουν την είσοδο στην τελική οκτάδα.

«Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, πολύ κλειστό. Δυστυχώς, όλες οι αποφάσεις μας στο τέλος, αλλά κι αυτές της Μακάμπι ήταν εναντίον μας. Για 30 λεπτά, παίξαμε καλή άμυνα και νομίζω ότι έπρεπε να νικήσουμε με τέτοια άμυνα. Στο τέλος του παιχνιδιού, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να χάσουμε. Λάθη, χαμένες βολές, φάουλ σε σουτ τριών πόντων του Γουίλμπεκιν. Ακόμη και το λάθος στην τελευταία επίθεση», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

«Όταν έχεις την ευκαιρία να παίρνεις διπλό στο Τελ Αβίβ πρέπει να την αξιοποιείς. Είμαστε νεανική ομάδα, μαθαίνουμε ακόμη. Είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά θα έπρεπε να έχουμε νικήσει με αυτή την άμυνα. Συγχαρητήρια στην Μακάμπι για την επικράτηση της».

Για το αν η ομάδα του μπορεί να προλάβει την οκτάδα: «Φυσικά και το πιστεύω, όλοι πρέπει να το πιστεύουμε στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο. Όταν ήρθα στην ομάδα, είπα ότι πρέπει να κοιτάζουμε την επόμενη προπόνηση. Δεν πρέπει να κοιτάς το πρόγραμμα, γιατί χάνεις τη συγκέντρωσή σου. Αν πιστεύεις στην ομάδα σου, θα πάρεις τις νίκες που πρέπει. Νιώθω ότι πλέον έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ως ομάδα. Σήμερα χάσαμε από δικά μας λάθη. Έχουμε βλέψεις. Περιμένουμε τον Μιλουτίνοφ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ουόκαπ: «Είχαμε συνεχώς επιθετικό ρυθμό»

Γιασικεβίτσιους: «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν προετοίμασα την ομάδα - Ίσως δεν πιστέψαμε ότι μπορούσαμε ένα κερδίσουμε»

Μπαρτζώκας: «Εκπληκτικό παιχνίδι για 35 λεπτά - Εγώ νιώθω εξαντλημένος, σκεφτείτε τους παίκτες»

Φουρνιέ: «Ξέφυγα με τον Πανιώνιο, αυτή δεν ήταν μια ηγετική εικόνα - Ζήτησα συγγνώμη από όλους»

Πίτερς: «Πήραμε ενέργεια από τον κόσμο»

Τα highlights από την βραδιά καριέρας του Φουρνιέ και της 100άρας του Ολυμπιακού επί της Φενέρ

Η Ευρωλίγκα υποκλίθηκε στον Εβάν Φουρνιέ για την ιστορική του εμφάνιση κόντρα στη Φενέρ

«Ωδή στον παγκόσμιο παικταρά Φουρνιέ που αφυπνίστηκε»: Το σχόλιο Ζέρβα μετά τη νίκη επί της Φενέρ

Ιτούδης: «Μην το γκαντεμιάζεις… Πάμε όπως είμαστε, κανείς δεν θα ήθελε να ζει αυτό που ζούμε»

Φουρνιέ: «Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά το Μονακό - Για αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό»