Βελτίωση στον Ολυμπιακό διακρίνει τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Μπαρτζώκας κι αυτό τον κάνει αισιόδοξο για τη συνέχεια.

«Γενικά έχουμε μπει σε έναν καλύτερο δρόμο από ό,τι ήμασταν πριν από 20 μέρες με την ενσωμάτωση του Κόλινς και την επιστροφή του Πέτγουεϊ. Είμαστε πιο αισιόδοξοι πλέον. Παύουμε να σκεφτόμαστε τι έγινε και κοιτάμε τη συνέχεια», ανέφερε.

Για την εικόνα του αγώνα, είπε: «Περιορίσαμε τη Μάλαγα στο 30% στα δίποντα και ο τρόπος που αμυνθήκαμε αποθάρρυνε τους αντιπάλους από το να κάνουν το παιχνίδι τους. Δεν είχαμε έναν μεγάλο αριθμό παικτών σε καλή βραδιά, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ομαδικό μας παιχνίδι κι αν ήμασταν λίγο πιο υπομονετικοί στην επίθεση θα πηγαίναμε ακόμη καλύτερα».

Αναφερόμενος στην προσφορά των Πέτγουεϊ και Κατσίβελη είπε: «Είναι σημαντικό να παίζουν όλοι οι παίκτες μας. Τους χρειαζόμαστε όλους. Ο Πέτγουεϊ είναι παίκτης-οικονομία, ενώ ο Κατσίβελης πέρσι ήταν πολύτιμος για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Εύχομαι να έχουμε υγεία, σωματική και πνευματική».

Ερωτηθείς για τον Λο και την κατάστασή του, απάντησε: «Καλύτερα θα ήταν να ρωτήσετε τους γιατρούς. Από ό,τι ξέρω χρειάζεται χειρουργείο, αλλά το θέμα είναι τι είδους χειρουργείο κι αν αυτό θα τον κρατήσει εκτός για τρεις ή έξι μήνες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο φόρος τιμής στα θύματα της Θύρας 7 και η αποθέωση σε Μπαρτζώκα, Χάκετ στο κατάμεστο ΣΕΦ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Κατήγγειλε επίσημα τον Μπαρτζώκα στη Euroleague ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζει και άλλες νομικές κινήσεις

Με δημιουργία Φουρνιέ και τρομερό alley-oop κάρφωμα Χολ το Top 10 της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

MVP της 27ης αγωνιστικής της Euroleague ο Μοντέρο

«Η Φενέρμπατσε πρότεινε 2-3 εκατ. τη σεζόν στον Χέιζ- Ντέιβις - Θέλει τα διπλά»

Ιβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague»

«Μια τρομερή μπασκετική παράσταση»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους

Μπαρτζώκας: «Πρεσβεύω το ακριβώς αντίθετο από το επεισόδιο στο Ντουμπάι - Δεν κάνω υπολογισμούς για το πλεονέκτημα»

Βρήκε… γιατρικό στην Μπασκόνια και σκαρφάλωσε τρίτη η Μπαρτσελόνα!

Ολυμπιακός: Παπανικολάου διαθέσιμος με Αστέρα - Μόρις και Λαρεντζάκης στο Κύπελλο, σε στάδιο επιστροφής ο Νιλικίνα!